Helyi sport

2023.10.16. 17:07

Aranyesős ,,melegítés” két világcsúccsal

A miskolci fekvenyomó bajnok remek eredménnyel hangolt a Mr. Olympia versenyre.

Mészáros László világcsúcsokkal melegített

Fotó: Magánarchívum

Mészáros László, a DVTK fekvenyomója vasárnap Spanyolországban, Madridban versenyzett, az Arnold Classic elnevezésű meghívásos viadalon vett részt, amely a sportág két világszövetsége, a WRPF és a WPPL szervezésében került lebonyolításra. A miskolci erős ember a 140 kg-os súlycsoportra nevezett, és az Arnold Classic masters és open kategóriáját is megnyerte, 270 kg-os teljesítményével, és nem mellékesen a verseny abszolút első helye is az övé lett. Remek produkciójával két világcsúcsot is felállított Mészáros László, a WRPF-ben a masters kategória rekordját 245 kg-ról javította 270-re, a WPPL-ben pedig az open kategóriában 260-ról 270-re módosított a világrekordot.

A DVTK fekvenyomójának az Arnold Classic volt a főpróbája a november első hét végéjén, az Egyesült Államokban sorra kerülő Mr. Olympia versenyre, amelyet ebben az évben nem Las Vegasban, hanem Orlandóban rendeznek meg.

Mészáros László

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!