Helyi sport

2023.10.01. 18:34

A másodikban kihasználták a helyzeteket

Evolution Hungary-Cigánd SE – Rákospalotai EAC 3-0 (0-0)
Cigánd, 300 néző. V.: Szilágyi (Kovács, Szabó).
CISE: Perehanec – Kovács N. (Horváth Z., 57.), Szabó K., Pap, Misák, Silling (Kőrizs, 85.), Tóth G. (Fenyőfalvi, 65.), Girdán (Tóth Á., 57.), Kardos, Tóth M., Kelemen (Tomola, 85.). Vezetőedző: Igor Bogdanovic. REAC: Dulka – Kárász, Soós (Lakatos, 65.), Lustyik, Nagy G., Palaga (Mészáros, 85.), Csernák (Horváth, 85.), Micheller (Bedő, 65.), Tóth G. (Kaszala, 79.), Lakatos Cs., Skripek. Edző: Farkas József. G.: Kelemen (60.), Pap (75.), Silling (83.). Jók: az egész csapat, ill. Lakatos Cs., Skripek, Kárász.
Igor Bogdanovic: – Az első félidőt nem úgy kezdtük, nem úgy játszottunk, ahogyan meg volt beszélve. Amihez kellett az ellenfél is, aki kitűnően futballozott az első játékrészben. Kicsit elhitettük velük, hogy esetleg tudnak, nyerni, viszont a helyzeteket ki tudtuk használni a második félidőben. A 90 perc alapján megérdemelten nyertünk, örülünk annak, hogy tovább folytatódik a jó sorozatunk. 
Farkas József: – Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez. A második félidő eredménye azt tükrözi, hogy simán nyertek, de az első félidőben szorossá tudtuk tenni a mérkőzést, sőt, nekünk voltak helyzeteink. ha berúgtuk volna, akkor sokkal másabb lett volna a meccs képe. Sok sikert kívánok a hazai csapatnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!