Helyi sport

2023.09.27. 20:50

Jó formában lévőnél ,,csíptek" pontot

20230927 Csákvár, Csákvár-Aquital - Kazincbarcika, NBII, foci. Fotós: Fehér Gábor fG Fejér Megyei HÍrlap

Labdarúgás: NB II

Labdarúgó NB II, 9. forduló

Aqvital FC Csákvár – KolorCity Kazincbarcikai SC 0-0

Csákvár, 200 néző. V.: Nazsa (Mohos, Dobos).

Csákvár: Pécsi – Murka, Babós, Karacs, László N. – Szakály D., Mészáros D., Major M. – Tamás N. (Papucsek, 93.), Nagy Z. (Simon, 78.), Gazdag (Juhász L., 64.). Vezetőedző: Tóth Balázs.
KBSC: Bánhegyi – Székely K. (Ternován, 69.), Szekszárdi M., Heil, Papp M. (Szemere, 58.), Kotula (Süttő, 69.) – Ádám F., Kártik B., Csatári – Pinte (Szabó B., 82.), Morinigo (Kurdics, 46.). Vezetőedző: Csábi József.
Sárga lap: Babós (12.), Nagy Z. (17.), Tamás N. (42.), László N. (48.), Murka (74.), Major (77.), ill. Ádám F. (38.), Csatári (54.), Kurdics (89.).
87. perc: Ádám F. ártalmatlan helyzetben rácsúszott Juhász lábára, a játékvezető sárga lapot mutatott fel a vendégek középpályásának, ám mivel már volt neki egy ilyen színű kártyája, a kiállítás sorsára jutott, tíz főre fogyatkozott a Barcika.
Jók: Murka, Babós, Karacs, László N., ill. Bánhegyi, Szekszárdi M., Heil, Kártik. 
Tóth Balázs: – Négy meccset hoztunk le úgy, hogy nem kaptunk gólt, ez mindenképpen pozitívum. Fáradtan kezdtük a mérkőzést, az ellenfél élesebb volt. Aztán átvettük az irányítást, de a támadóharmadban nem voltunk elég határozottak. Egy döntetlenszagú mérkőzés volt, így is ért véget, de a játékosaim foggal-körömmel küzdöttek, amiért dicséret jár nekik.
Csábi József: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, uraltuk a játékot, volt egy hatalmas helyzetünk, de nem sikerült vezetést szereznünk. Az első félidő végén a saját elvi hibáinkból felhoztuk a hazai csapatot. A második félidőben ki-ki mérkőzés zajlott, mindkét csapat nyerni akart. Ez a Csákvár az utóbbi fordulókban nagyon jól teljesített, ezért nehéz összecsapásra számítottam, ami az is lett, ráadásul a végén tíz emberrel játszottunk. A kiállítás után már csak egy célunk lehetett, hogy tartsuk meg a döntetlent.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!