Vármegyei II. osztály Észak csoport

2023.09.03. 19:53

"A játékvezetőt dicséret illeti, hogy ilyen körülmények között le merte fújni a meccset!"

Vármegyei II. osztály Észak csoport, 2. forduló, vasárnap:

Fotó: Shutterstock

Szendrőlád – Izsófalva 0-1-es állásnál a 14. percben félbeszakadt, mert a hazai csapat  a kiállítást követően  levonult  a pályáról.

Szendrőlád, 400 néző. V.: Farkas Zs. (Füleki Cs., Kovács Cs.)

Szendrőlád: Káló J. – Dányi, Lakatos Zs., Kálló K., Korotki, Kálló B., Szávuj, Lakatos M., Pusi, Horváth R., Rácz. Csapatvezető: Kalló Barnabás. 

Izsófalva: Rézműves E. – Szaszin, Nyíri, Strekáf, Budai, Kovács I., Balog T., Sebők, Fehér, Bihari, Filkóházi. Edző: Barnóczky Attila.

G.: Strekáf.  Kiállítva: Kalló B. (13.) 

Kalló Barnabás: – Edző kollégám nyilatkozatát nem értem. Nem fenyegettünk senkit. Az öltözőnket nemrég újítottuk fel. A pálya talaja valóban nem a legjobb, de mi is ezen játszunk. A játékvezetők működéséről annyit: nagyon ritka, ha a hazai csapat levonul egy meccsen. Ezzel úgy vélem mindent elmondtam tevékenységükről!     

Barnóczky Attila: –  Tisztelt MLSZ! Nem tudom miért engednek egyáltalán ilyen csapatot a pálya közelébe. Életveszélyesen folyamatosan az első perctől kezdve fenyegettek minket és a játékvezetőket. Mi futball mérkőzésre érkeztünk, ehelyett Koszovóban éreztük magunkat Tarczali Kristóf csapattársunk mellett. Gondolkozzon el a szövetség, van-e értelme, hogy tovább legyenek a csoportban. A körülményekről ne is beszéljünk. A játékvezetőt dicséret illeti, hogy ilyen körülmények között le merte fújni a meccset!

Onga  – Aszaló 2-8 (1-6) 

Onga, 20 néző. V.: Ebergényi (Kalló, Fogarassy).

Onga: Jaksi – Szabó Z., Bóta, Szajkó, Nagy D., Kleine, Csizmár, Szakáczki, Hajkó, Hegedüs, Horváth N. Edző: Tóth Richárd.

Aszaló: Komlóssy – Ruszó, Vadász, Bodnár, Figeczki, Erdélyi, Roha, Lencsés, Ádám A., Ferenczi, Horváth K.  Csapatvezető: Szabó László.

G.: Bóta, Szajkó, ill. Erdélyi (3), Vadász (2), Lencsés (2), Dányi. Jók: senki, ill. az egész csapat.

Tóth Richárd: – Teljesen egyetértek a kollégával. Sok sikert Aszalónak.

Szabó László: – Jól kezdtük a mérkőzést, majd érthetetlen módon átadtuk a kezdeményezést a hazaiaknak. Az sem lett volna meglepetés ha a hazaiak kiegyenlítenek. Később megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. A továbbiakban sok sikert az Ongának!

Sajóvámos – Szendrő 6-2 (3-0) 

Sajóvámos, 100 néző. V.: Nagy L. (Gyüre, Forgács).  

Sajóvámos: Forgó – Havasi (Gelyeta), Illés T. (Illés G.), Tóth I., Hozdik, Horváth Z. (Váradi N.), Monyók, Szabó D., (Szendi), Tóth I., Kalmár, Nagy Zs. Edző: Tóth Barnabás.

Szendrő: Kalocsai R. – Ádám J. (Horváth G .), Ádám R., Horváth R., Ádám J., Beri A., Horváth Sz., Ádám A., Kiss G. (Lázi F.), Fülöp, Pusi (Lázi I.). Csapatvezető: Szaniszló Richárd.

G.: Illés T. (3), Horváth Z., Monyók, Szabó D., ill. Ádám A. (2). Jók: Illés T. (mehj és az e gészs, ill. Ádám A., Beri A., Horváth Sz.,  Horváth R.   

Szabó Dávid csapatkapitány: – Megérdemelt győzelem. Isten éltesse a születésnaposokat! Köszönjük a vámosi szurkolók lelkes támogatását. Gratulálunk Tóth Imre első gyermekének születéséhez! A továbbiakban sok sikert Szendrőnek.

Szaniszló Richárd: – Még mindig nagyon lyukas a csapat. Nehéz őszünk lesz! A támadójáték helyenként még működött is. Gratulálunk a hazai csapatnak!  


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!