Labdarúgás

2023.08.04. 15:00

Felvezetőnek Kuznyecov és Tóth csörte

Diósgyőrben összefutott a DVTK vezetőedzője és az MZSFC szakmai igazgatója.

Illés Bálint átigazolása még most is téma

Fotó: KISS ANNAMARIE

Kedden Diósgyőrben rendezték meg a DVTK labdarúgó akadémia utánpótlás szakmai értekezletét, amelyen a partner klubok képviselői is részt vettek. 
Az eseményre Tóth László, a Mezőkövesd Zsóry FC szakmai igazgatója is hivatalos volt, és a rendezvényre tartván összefutott Kuznyecov Szergejjel, a DVTK vezetőedzőjével. Párbeszédük fültanúi szerint nem baráti hangú csevej zajlott kettejük között, a verbális csörte alapjául a diósgyőri edző által szóba hozott átigazolás, az ifjú Illés Bálint klubváltása, Diósgyőrből Mezőkövesdre távozása szolgált.

Mint ismert: a 18 éves játékost, aki Diósgyőrben nevelkedett, néhány hete vásárolta ki a DVTK-val kötött szerződéséből –, az abban szerepelt kivásárlási áron, – a Mezőkövesd Zsóry FC. Illés Bálint, aki DVTK első csapatában, a tavalyi NB II-es évadban 9 meccsen volt csere, és ez alatt összesen 94 percet játszott, az MZSFC-ben az első bajnokin, az NB I-ben, kezdőként 75 percet volt a pályán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!