Labdarúgás: NB I

2023.08.26. 18:32

Az ,,évszázad meccsén" volt minden, mint a búcsúban

Női NB I, 2. forduló

Diósgyőri VTK – ETO FC Győr 3–6 (1–3)

Diósgyőr, 200 néző. V.: Alafi B.

DVTK: Ádám A. (Orgoványi, 46.) – Somogyi, Geréd, Komlós, Boros,  Oláh A., Madarász (Sain, 58.), Myhal (Hiba, 58.), Nagy L., Mikó (Nagy P., 72.), Krisztin. Vezetőedző: Bém Gábor.

ETO FC Győr: Borok – Vida, Nagy F., Frajtovic, Öreg (Kovács L., 58.), Süle (Petrovics 69.), Zágonyi (Kern, 58.), Savanya (Sali, 58.), Ladhani, Vachter, Kocsán (Nagy Sz., 77.). Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Kiállítva: Vida a 75. percben.
Gólszerző: Mikó (20.), Krisztin (84.), Oláh (95.) ill. Kocsán (41., 45., 48.), Vachter (7., 50.), Ladhani (55.).

Bém Gábor: – Az első félidőben az eredmény ellenére méltó ellenfelei voltunk a Győrnek, de sajnos ismét kaptunk elkerülhető gólokat, a jövőben ezen sokat kell dolgozunk. Túl vagyunk a két legnehezebb mérkőzésünkön, bízom benne, hogy ennél csak jobb jöhet. A három lőtt gólnak örülök. A győrieknek sok sikert kívánok a folytatásban! 

Dörnyei Balázs: – Volt itt ma minden, mint a búcsúban. A győzelemnek örülök, Kocsán Petra parádés visszatéréséhez gratulálok, Nagy Szilvinek pedig mielőbbi felgyógyulást kívánok! Készülünk a jövő heti rangadóra!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!