KolorCity Kazincbarcikai SC

2023.07.07. 16:30

Egyelőre nem tudni, mi lesz a csatárral

Második nyári felkészülési mérkőzését vívja a hét végén a KolorCity Kazincbarcikai SC NB II-es labdarúgó csapata. Az észak-borsodiak szombaton 17 órától idegenben a szlovák élvonalbeli Zemplín Michalovcéval csapnak össze. A találkozó zárt kapus.

A mérkőzésen már nem lép pályára az előző, debreceni fellépésen lehetőséget kapott három próbázó labdarúgó, Feledy, Nagy Z., illetve a szerb Lukic, viszont ott lesz a Mezőkövesd Zsóry FC-től kölcsönvett balhátvéd, Kotula. A DVTK-val kötött kooperációs szerződés értelmében minden bizonnyal marad Barcikán Ferencsik, míg az egyik támadónak, Bacsának június 30-cal lejárt a kontraktusa a vegyészvárosban, így nem biztos, hogy a KBSC-nél kezdi az új szezont.

A következő hét sűrűbb lesz a Barcika számára, ugyanis három edzőmeccsre kerül sor: jövő szerdán, július 12-én, 17 órától a Nyíregyháza Spartacus FC látogat majd a KolorCity Arénába, július 15-én, szombaton pedig két találkozó is lesz – szintén hazai környezetben –, 11 órától a Debreceni VSC tartalék ellen, 17 órától pedig az Aqvital FC Csákvár ellen. Közte, július 13-án, csütörtökön 17 órától nyílt edzést, 18.30-tól pedig szurkolói ankétot tartanak a barcikaiak.

Az MLSZ adatbankjában közben megjelentek a bajnoki találkozók kezdési időpontjai. Ezek szerint a KBSC július 30-án, vasárnap 19 órától játszik a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen, az 1. fordulóban. Csábi József vezetőedző együttesének további három augusztusi hazai meccse (augusztus 13-án a PMFC, augusztus 16-án a BFC Siófok, augusztus 27-én az FC Ajka ellen) szintén ebben az időpontban indul. Közte a 2. fordulóban, augusztus 6-án 17.30-tól rendezik a mosonmagyaróvári, az 5. fordulóban, augusztus 19-én 19 órától pedig a Vasas elleni idegenbeli találkozót. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!