Labdarúgás

2023.07.30. 19:29

Boros négyesével leverte az Egert az ezüstérmes

A putnokiak csatára alaposan bekezdett, nem elégedett meg a mesterhármassal.

Boros Gábor négy (!) gólt szerzett

Fotó: Bujdos Tibor

Labdarúgó NB III Észak-keleti csoport, 1. forduló

Putnok FC – Eger SE 4-1 (2-0)
Putnok, 200 néző. V.: Valu (Benkő, Sztányi).
Putnok FC: Mészáros – Arday (Szűcs D., 88.), Galacs, Lőrincz, Bökönyi (Bodnár A., 59.), Boros, Vattay (Sztankó, 72.), Dobrovolszki, Nemes, Juhos (Papp M., 59.), Komári (Bakos, 59.). Edző: Szala Ákos.
Eger SE: Bukrán – Almomani (Bakondi, 65.), Farkas G. (Schmidt, 46.), Debreceni, Gíber (Vajda, 77.), Papp K., Juhász G., Hegedűs D. (Jónyer, 46.), Kispál, Kovács D., Tóth L. (Bozó, 77.). Edző: Céró Bálint.
Gólszerző: Boros (9., 17., 55., 93.). ill. Kovács D. (81. - 11-esből). 

Jók: Boros (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Kovács D. 
Szala Ákos: – Jól felkészültünk az ellenfélből, ültek azok a taktikai elemek, amelyekre hangsúlyt fektettünk a héten. A játékosok fegyelmezettek voltak, és volt 30 perc a meccsen, amikor három 2005-ben született játékosunk volt a pályán. Gratulálok a csapatnak, most már a szerdai meccsre készülünk.
Céró Bálint: – A mostani évad bajnokcsapatának otthonában szenvedtünk 4-1-es vereséget. Talán ennyi nem volt a két csapat között, de Boros Gábor a 16-oson belüli négy labdaérintésből négyszer betalált, és ezt, a hiányzók távollétében, nem tudtuk kiegyenlíteni. Sok sikert a Putnoknak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!