Labdarúgás: NB I

2023.05.21. 17:00

,,Egy-két játékosnak el kellene gondolkodnia, hogy mit jelent a DVTK címeres meze!"

A hazaiak motiváltak voltak, győztek, és benn is maradtak.

ÉM

20221120 Miskolc Simple Női Liga NB I. labdarúgó mérkőzés. DVTK-SZEKSZÁRDI WFC Fotó: Bujdos Tibor BT Észak-Magyarország Képen: BÉM GÁBOR vezetőedző, DVTK

Fotó: Bujdos Tibor

Női NB I, 22. forduló

Szekszárdi WFC – Diósgyőri VTK 2-0 (2-0)

Szekszárd, 150 néző. V.: Kovács F.

Szekszárd: Janecz - Rozmis, Kágyi Á., Kovács Zs. (Hortobágyi), Nagy-Cseke, Vári, Kágyi K., Kiss G. (Schell), Acsádi, Hiba, Ezer (Prigli). Vezetőedző: Micskó Márk.

DVTK: Ádám (Varga) - Somogyi, Geréd, Szolomájer (Jáhn), Boros,  Mikó (Nagy L.), Balázs, Sain (Komlós), Voila, Krisztin, Nagy P. (Oláh). Vezetőedző: Bém Gábor.

Gólszerző: Boros (öngól), Kovács Zs.

Micskó Márk: – Óriási kő esett le a szívünkről azzal, hogy bennmaradtunk. Egy célunk volt, hogy nyerjünk, kértem a lányokat, ne figyeljék, mi van a másik pályán, a Kelen-Újpest meccsen. Köszönjük a lila-fehéreknek, hogy győztek! Remélem, hamarosan egy profi klubbá tudunk válni.

Bém Gábor: - Azt tudtuk, hogy egy kiesés ellen harcoló csapat foggal körömmel küzd a benntmaradásért, de ennek ellenére nem gondoltam volna, hogy mentálisan felénk nőnek. Egy-két játékosnak el kellene gondolkodnia, hogy mit jelent a DVTK címeres meze! Egy pozitív dolog volt a mai mérkőzésen, hogy ismét bemutatkozott két Akadémista játékos.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!