Női labdarúgó NB I

2023.05.14. 17:19

Kikaptak, de nem marasztalja el a játékosait (fotókkal)

A labdarúgó női NB I-ben szombaton hazai pályán játszott a DVTK.

Fotó: Ádám János

Női labdarúgó NB I, 21. forduló

Diósgyőri VTK – Puskás AFC: 1–4 (1–2)

Diósgyőr, 50 néző. V.: Sándor Cs.

DVTK: Ádám – Komlós, Geréd, Jáhn, Boros, Nagy L., Oláh, Balázs, Sain (Nagy P.), Krisztin, Voila. Vezetőedző: Bém Gábor.

PAFC: Dannback – Palakovics, Bokor (Harvey), Szemán-Tóth, Tamók (Kiss P.), Kovács, Szarvas (Grönberg), Tavares (Zán-Fábián), Nagy L., Tuza (Diószegi). Vezetőedző: Halászi Kinga Tamara.

Gólszerző: Voila, ill. Szemán-Tóth, Nagy L., Sinka, Diószegi.

Bém Gábor: – A vereség ellenére nem tudom elmarasztalni a játékosaimat. Az eredmény nem tükrözi a mutatott játékot, mert úgy gondolom jól játszottunk. Kaptunk két átlövésgólt, valamint egy szöglet utáni lecsorgó labdát a vendégek reagáltak le gyorsabban, az utolsó gólnál pedig a játékvezető szerintem óriásit hibázott.

Halászi Kinga Tamara: – A mérkőzés elején kissé zavartan játszottunk, több labdát is elszórtunk. Hibákat vétettünk, ám a vezető találatot követően átvettük az irányítást, sokkal jobban kezdtünk játszani, helyzeteket dolgoztunk ki, és sikerült növelnünk az előnyünket. A második félidőben fizikálisan jobban bírtuk, mint az ellenfelünk, így jó játékkal magabiztos győzelmet arattunk a DVTK fölött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!