Kapustábor

2023.05.10. 17:18

Kavics miatt csúsztatnak

Ilyen is van: Tiszaújvárosban Abaújszántó is szóba került.

Veréb György–Kövesfalvi István-kapustábor Rakaczki Bence emlékére.

Fotó: Ádám János

A hagyományos kapustábor mindig megkerülhetetlen téma. A vármegyei labdarúgó kupadöntőn megjelent id. Soltész Zoltán, az abaúji rendezvény atyja, az MLSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Igazgatósága társadalmi elnökségének tagja.

- Egy hetet csúszunk - mondta az egykori polgármester, a szántói utánpótlás futballélet motorja, majd így folytatta: - Az idén június 26-30. között tartjuk a 17. Veréb György-Kövesfalvi István kapustábort, amelyet újra Rakaczki Bence emlékére ajánlunk. Az esemény akkora népszerűségnek örvend, hogy az egyik fradista kisfiú szülei már karácsony előtt telefonáltak, mondván: írjuk be a gyereküket, de egy kérésük van. Éspedig az, hogy a kicsi a szobáját nem akarja megosztani újpesti portással, szerinte a zöld szín nem jön össze a lilával.

Ami pedig a már említett halasztást illeti, erről Soltész Zoltán ezt közölte:

- Kövesfalvi Kavicsnak a nagyválogatottnál lesz elfoglaltsága és ezért fejet hajtottunk előtte, elvégre ahogyan mondani szoktuk: a névadó nélkül nem megy.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!