Ünnepség

2023.04.07. 16:45

Több százan voltak a SUSI fesztiválján

Benépesült az Árpád vezér Gimnázium tornacsarnoka.

Fotó: Kasza Peter +36 70/606 44 85

A napokban immáron tizenhatodszor rendezett sportfesztivált a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola. Az Árpád vezér Gimnázium csarnokában több száz gyerek, versenyző, szülő, vezető és edzők lépett a küzdőtérre.

Tíz műfajt próbáltak ki

– A hagyományos és ezúttal is remek hangulatú eseményen egyesületünk futsal, labdarúgó, kézilabda, röplabda, szivacskézilabda és torna szakosztályai képviseltették magukat – mondta Belicza János, a SUSI elnöke. – A telt házas programot sor- és váltóverseny, cukorágyú, ugrálóvár, tornabemutató, palacsinta- és kenyérlángos parti színesítette, továbbá a kicsiknek lehetőséget adtunk tíz műfaj kipróbálására a dobj egy plüsst elnevezésű műsorszámmal pedig jótékonysági akciót is szerveztünk.

A sportiskola tagjai felszereléseket és az alkalomra készített emlékérmet kaptak. Majoros Tamás ügyvezető igazgató értékelésében köszönetet mondott azoknak a támogatóknak és szülőknek, akik sokat tettek a SUSI előre lépéséért, országos hírnevének öregbítéséért. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!