Diáksport

2023.04.04. 14:01

Örségváltás történt

Fazekas Miklósnét és Vucskó Zsuzsanna váltotta

Rendkívüli közgyűlést tartott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület Miskolcon. A közgyűlés alkalmával több fontos változást szavaztak meg a megjelent tagok. A legfontosabb változás az elnök személyében történt, hiszen 30 évet követően Fazekas Miklósé lemondott elnöki tisztségéről és az újonnan megválasztott Vucskó Zsuzsannának nyújtotta át a képzeletbeli stafétabotot. Hosszú évtizedek után szintén lemondott alelnöki pozíciójáról Daragó Lászlóné, akinek a helyét Vanczák Attila, korábbi elnökségi tag vette át. A közgyűlés továbbá elnökségi tagnak választotta Gallik Gábort, a Mezőkövesdi Diáksport Bizottság elnökét.

A közgyűlésen a jelenlévők az egyesület nevének változása és új székhelye mellett is voksoltak. A jövőben egyesületük nevében a vármegyei szó szerepel, teljes egészében ez lett a nevük: Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Diáksport és Szabadidő Egyesület.

Egyesületük a közgyűlés alkalmával új címet hozott létre, ez a tiszteletbeli elnöki tisztség. Erre a megtisztelő feladatra a megjelent tagok egyöntetűen Fazekas Miklósnét (képünkön) választották meg, aki továbbra is segíteni fogja a megyei diáksport életének mindennapjait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!