Labdarúgó NB III: Keleti csoport

2023.04.16. 20:45

,,Az a higgadtság, ami szerdán meg volt, ma hiányzott"

Az újvárosi együttes egy pontot szerzett a vasárnapi összecsapáson.

ÉM

Termálfürdő FC Tiszaújváros – BKV Előre 2-2 (2-1)

Tiszaújváros, 130 néző. V.: Szigetvári.

TFC Tiszaújváros: Herceg – Nagy G., Páll (Vitelki), Gelsi, Tóth B. (Lehóczki), Tóth S., Géringer L., Varjas L., Molnár M. (Gottfried), Boros (Nagy D.), Valkay. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

BKV Előre: Mátyus – Girán (Popov), Forgács, Szabó N., Kubó, Szabó Á., Benke (Bán), Fördős, Tóth Sz., Ihos (Takács), Gyurkó. Vezetőedző: Albert Flórián.

G.: Varjas L., Valkay, ill. Gyurkó, Popov. Jók: Herceg, Varjas L., Valkay, ill. az egész csapat.

Vitelki Zoltán: – Ezt a meccset nagyon vissza kell néznem, hogy mi volt az, amitől ilyen kapkodó volt a játék, főleg a második félidőben. Szünetben vezettünk, majd nagyon magunkra húztuk a mi hibáinkból az ellenfelet. Még így is volt jó pár tiszta helyzetünk, amiket nem tudtunk értékesíteni. Az a higgadtság, ami szerdán meg volt, ma hiányzott.

Albert Flórián: – Jó iramú mérkőzést játszottunk. Úgy érzem, hogy játékban és labdatartásban is teljesen a hazaiak fölé nőttünk, ezért van egy kis hiányérzetem az eredmény szempontjából.

Megyei foci eredmények, hírek a boon.hu oldalán itt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!