Labdarúgó NB III

2023.04.30. 18:50

,,Hatalmas büszkeséggel tölt el bennünket az eredmény, amit elértünk"

Vasárnap délután vármegyei rangadót rendeztek a harmadosztályban.

ÉM

Labdarúgás: NB III, Keleti csoport, 35. forduló

Putnok FC – Diósgyőri VTK tartalék 1-0 (0-0)

Putnok, 200 néző. V.: Takács Á.

Putnok: Pápai – Gellén, Sághy (Sramkó), Lőrincz, Nagy Zs. (Szűcs Zs.), Buda, Arday, Dobrovolszki, Nemes, Komári (Vajda), Szabó Zs. (Galacs, Juhos). Vezetőedző: Szala Ákos.

DVTK tartalék: Németh – Mrva, Ivánka, Oláh B., Bencsík, Fülöp (Benkő), Demeter (Vincze), Hetyei (Balázsi), Balázs, Ferencsik, Leshchynsky. Vezetőedző: Vincze Richárd.

G.: Vajda.

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Szala Ákos: – Szünetben szerkezetet váltottunk, így hatékonyabbak voltunk. De nem annak van itt most az ideje hogy túlságosan szakmai dolgokról beszéljek. Megszereztük az ezüstérmet, köszönjük mindenkinek, aki segítette a munkánkat a szezon során. A tartalék csapatok után a legfiatalabb játékoskerettel rendelkező NB III-as csapat vagyunk, hatalmas büszkeséggel tölt el bennünket az eredmény, amit elértünk. Gratulálok játékosaimnak az egész éves áldozatos munkájukhoz.

Vincze Richárd: – Büszke vagyok a srácokra, mert egyenrangú ellenfelei voltak a bajnokságban megérdemelten második Putnoknak. Közel jártunk a pontszerzéshez, de 3 perccel a vége előtt a Putnok begyűjtötte a 3 pontot.

Még több megyei foci hír, eredmény a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!