Labdarúgó vármegyei II. osztály Kelet csoport

2023.04.15. 20:00

„A mai meccsből csak a jobb eredmény hiányzott”

A labdarúgó vármegyei II. osztály Kelet csoportjának 22. fordulójában egy meccset játszottak szombaton.

illusztráció

Fotó: Shutterstock

Szerencs VSE – Gönc VSE 4-2 (1-0)

Szerencs, 80 néző. V.: Majoros.

Szerencs: Kristóf (Tóth M.) – Sohajda, Szabó Zs., Jáger (Matolcsi), Margitai (Tímár), Ternyik (Fazekas), Kovács M., Suller (Buri Sz.), Buri A. (Cziczer), Kiss K. (Szabó L.), Haushel. Edző: Nagy László.

Gönc: Holovnyák – Galajda, Nagy R., Lehoczki, Molnár József (Molnár I.), Galyas, Hadházi, Kukta (Konkoly K.), Bodnár, Konkoly T., Kiss L. Edző: Spisák Róbert.

G.: Ternyik (2), Jáger, Margitai (11-esből), ill. Galyas (2).

Jók: az egész csapat, ill. Galajda, Lehoczki, Galyas.

Nagy László: – Az első félidő a legutóbbi mérkőzésünkhöz hasonlított, ott voltunk fejben és fegyelemben is. A második játékrészben a pálya kivette a lábakból az erőt és szoros mérkőzés lett belőle. Aki ma ellátogatott ide, az osztályhoz képest jó mérkőzést láthatott. További sok sikert a jó erőkből álló Gönc csapatának, boldog névnapot a Tiboroknak!

Spisák Róbert: – Ma meg kell dicsérnem a csapatomat mert nagyot küzdöttek egy nehéz talajú pályán egy jó ellenfél ellen. A mai meccsből csak a jobb eredmény hiányzott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!