Röplabda: Diósgyőri VTK vs. BVSC-Zugló

2023.03.03. 19:30

Megjelenik már a ,,kell a siker"-faktor

A diósgyőri röplabdás hölgyek szombaton hazai környezetben lépnek pályára.

ÉM

20221031 Miskolc Női Magyar Kupa nyolcaddöntő röplabda mérkőzés. DVTK-Gödöllői RC Fotó: Bujdos Tibor BT Észak-Magyarország Képen: NÉMETH SZABOLCS vezetőedző, DVTK

Fotó: Bujdos Tibor

Női NB I Liga, 16. forduló:

Diósgyőri VTK – BVSC-Zugló (Miskolc, DVTK Aréna, szombat, 19.00)

Németh Szabolcs, a DVTK vezetőedzője: – Nagyon fontos meccs előtt állunk, hiszen mint mindegyik találkozó, ez is nagy téttel bír. A tabellán elfoglalt pozíciók majdnem kötelezővé teszik számunkra a győzelmet, de a véghajrához közeledve megjelenik már a ,,kell a siker"-faktor, s ezt próbáljuk a helyén kezelni. A lányok lelkiismeretesen, jó minőségben dolgoznak, látom ezt a mentalitást miden nap, a lényeg, hogy ezt visszakapjuk a pályán szombaton este. A BVSC fiatal, lelkes csapat, nagy rössel nekiesnek ellenfelüknek, és általában hozzák az első szettet, ez esett meg velünk a budapesti meccsünkön is, majd aztán kijött az erő, a rutin. Tehát: az elejétől kell a nyertes mentalitás és a kontroll.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!