Megye I.

2022.11.16. 21:55

"Szép gólokat szerezve zártuk a szezont hazai pályán."

A Megyei I. osztály,15. fordulójának mérkőzését hozták előre.

illusztráció

Fotó: Pixfly

Ózd-Sajóvölgye   –  Bőcs KSC  6-1 (4-0)

Putnok, 100 néző. V.: Sipos.
Ózd-Sajóvölgye: Elek – Szemere (Soltész), Takács, Bene (Fábián), Pataki (Pogonyi), Horváth S., Jobbik, Zimányi (Berta), Benko (Kótai), Magyar, Sebők. Edző: Bene Attila.
Bőcs KSC: Mertus (Varga Á.) – Kramcsák, Irhás, Tóth T. (Bárdos), Szabó I. (Gaál), Dani (Kerekes), Ondó (Orosz), Bicskey (Pataki), Matesz, Titkó, El-Sherif. Edző: Zsiga Gyula.

G.: Horváth S. (4 - egy 11-es)), Bene, Zimányi,  ill. Matesz. Jók:  Horváth S. (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Matesz, Kramcsák.

Bene Attila – Köszönjük a bőcsi csapat sportszerűségét  a mérkőzés időpontjának módosításához. Gratulálok a csapat mai teljesítményéhez. Szép gólokat szerezve zártuk a szezont hazai pályán. Köszönjük a kilátogató szurkolóink biztatását.    
Zsiga Gyula – A mai nap több játékosom is a megszokottól gyengébb teljesítményt nyújtott ezért a hazaiak győzelme ilyen különbséggel is megérdemelt.   


 

Címkék#megye I

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!