Megyei II

2022.10.09. 19:17

,,Azt azért elmondanám: a macska pihenhet az egér nem!"

Megyei II. osztály, Észak csoport, 9. forduló.

Fotó: Bujdos Tibor

Sajósenye – Varbó 2-0 (0-0)

Sajósenye, 50 néző. V.: Balogh T.

Sajósenye: Hankó B. – Urbán, Szűcs (Kálai), Tóth I., Mata G., Oláh, Hankó I. (Bendik), Bari G., Balog Zs., Hankó M. (Ruszó), Mata B. (Sáfár). Edző: Takács István.

Varbó: Éliás – Csörgő (Tóth D.), Goda (Dankó), Bukovenszki, Kovács Á.,  Szikszai (Nyeste), Tóth G. (Bacsó), Pálinkás (Szigeti), Szabó M., Nagy Á., Szemán. Csapatvezető: Dankó Máté.

G.: Hankó M., Bari G. Jók: az egész csapat, ill. Kovács Á., Pálinkás.

Takács István: – Végre átszakadt a gát! Ma tényleg csapatként működtünk. Megszületett az első győzelmünk. A továbbiakban sok sikert Varbónak.

Dankó Máté: – A csapat mögött álló emberek hétről-hétre mindent megtesznek a csapatért, ha ez fordítva nem működik az lesz az eredmény, ami az utóbbi meccseken történik. Gratulálok a lelkes hazai csapatnak. 

Sajóvámos – Onga 6-2 (4-2) 

Sajóvámos, 100  néző. V.: Hudák.

Sajóvámos: Szendi – Csizmár, Fejes, Hozdik (Szakács), Mohácsi (Csemer), Apostol (Iván), Kárpáti, Tóth B. (Csizik), Váradi, Kalmár, Gelyeta (Havasi). Edző: Tóth Barnabás.

Onga: Galamb – Horváth N., Szabó Z., Ruszó (Ajtai), Bóta, Száva (Molcsányi L.), Kolozsvári (Molcsányi Sz.), Horváth L. (Barta), Tóth V. (Kleine), Tóth M., Hegedüs. Edző: Tóth Richárd.

G.: Gelyeta, Fejes, Mohácsi, Apostol, Iván, Havasi, ill. Szabó Z., Száva. Jók: az egész csapat, ill. Bóta, Tóth M., Szabó Z. 

Tóth Barnabás: – Megmutatta a csapat, hogy vert helyzetből is talpra tud állni. Ez értékelhető. Remélem a folytatás is ilyen lesz. Gratulálok a csapatnak.

Tóth Richárd: – Van amiben mi vagyunk a legnagyobbak: 2-0-as vezetés után hat olyan gólt kapni aminek kétségtelenül a baki parádéban a helye. Gratulálok a Vámosnak. 

Parasznya – Edelény 5-0 (3-0)

Parasznya, 300 néző. V.: Haraszin.

Parasznya: Péter G. – Bortnyák, Mészáros (Illovai), Tóth M., Beri Zs. (Hegedüs), Szurdok (Kiss J.), Merucza, Lakatos (Szűcs), Kun-Szabó, Kovács B. (Gulyás R.), Gulyás K. Edző: Bodnár József.

Edelény: Csáki – Jancsurák, Szabó B. (Barzsó), Nadanicsek J., Palóczky, Balog I. (Bárczi), Juhász, Mészáros, Kovács G., Nadanicsek P., Bodnár. Edző: Rákos Attila. 

G.: Szurdok (2 - mindkettő 11-es), Tóth M. (2), Kovács B. Jók:  az egész csapat, ill. senki. 

Bodnár József: – Megérdemelten nyertünk egy tartalékos Edelény ellen. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, de azt azért elmondanám: a macska pihenhet az egér nem! Sok sikert az Edelénynek  a továbbiakban!   

Rákos Attila: – Gratulálok a Parasznya győzelméhez. Köszönjük  szurkolóink kitartó önzetlen bíztatását. Rajtuk nem múlott. A sok hiányzót nem tudtuk megfelelően pótolni. Nem is lehetett  más az eredmény... 

 

A Borsodnádasd visszalépése miatt a Rudabánya szabadnapos volt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!