Röplabda NB I

2022.10.17. 15:30

A MEAFC a Dágot, a DVTK a DSZC-t győzte le

A röplabda NB I Ligában mindkét megyei csapat pályára lépett.

Molnár István

Férfi NB I Liga, 2. forduló

MEAFC-Miskolc – Dág KSE 3:0 (16, 21, 21)

Miskolc-Egyetemváros, 60 néző. V.: Szél, Adler.

MEAFC-Miskolc: McLaughlin, Simkó, Kozsla, Kapusi, Komlósi, Csizmadia. Csere: Karóczi (liberó). Edző: Bagó László.

Bagó László: – Az első másfél szettben nagyon kevés hibával és okosan játszottunk. A védekezésünkkel nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, ingyen nem adtunk pontot, azért meg kellett küzdeni a Dágnak. Alapjátékunk stabil volt, középen nagy csata alakult ki, a széleket uraltuk, feladóban pedig kiváló teljesítményt láthatott a közönség. Az eredmény biztató, jó úton járunk, sok munka van még előttünk.

Női NB I Liga, 1. forduló

Diósgyőri VTK – DSZC-Eötvös DSE 3:0 (7, 16, 10)

DVTK Aréna, zárt kapuk mögött. V.: Rácz, Csizmarik.

DVTK: Kalmár, Horváth L., Vajdová, Egri, Tosic, Németh B. Csere: Kundrák (liberó), Lóczi (liberó), Nagy F., Tóth Cs., Hollósi, Kovács L., Bátori. Edző: Németh Szabolcs.

Németh Szabolcs: – Mindig nehéz kezdeni egy bajnokságot, főleg ha kong a csarnok az ürességtől bizonyos döntések miatt, ennek ellenére nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével és hozzáállásával! Sikerült mindenkinek játéklehetőséget biztosítani és büszkén mondhatom, minden játékos meghálálta a bizalmat! Külön öröm volt látni az utolsó szettben lényegében az U20-as csapatunk játékát!

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!