Fegyelmi határozatok

2022.09.10. 08:41

Idén már nem játszhat egy mádi játékos

Fotó: Shutterstock

A Magyar Labdarúgó-szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi és versenybizottsági határozatai: 

December 31-ig eltiltva: Klenyár Péter (Mád). 

Október 31-ig eltiltva: Stefán Dávid (Szirmabesenyő). 

3 felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltva: Nadanicsek Patrik (Edelény). 

1 felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltva: Bóta Péter (Alsózsolca), Szemán János (Varbó), Dániel Szebasztián (Szendrő), Petró Dániel (Erdőhorváti), Kurucz Levente (Mályi), Nótár Roland (Kesznyéten), Sós Bence (Kisgyőr). 

Egyéb fegyelmi határozatok 

– Kertész József sportszakember (Mezőkeresztes) és Tóth Tamás (Szirmabesenyő) négy-négy felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltva. 

– Edelény sportszervezetének, rendezési hiányosságok miatt egy soron következő hazai bajnoki mérkőzésére szövetségi ellenőrt kell fogadnia, a rendezői létszámot pedig tizenkettőre kell növelnie. 

– Hernádnémeti és Kesznyéten sportszervezeteinek egy-egy soron következő hazai mérkőzésükre saját költségükön szövetségi ellenőrt kell fogadniuk, a rendezői létszámot pedig tizenkettőre kell növelniük. 

– Az Izsófalva – Szikszó megyei II. osztályú, Észak csoportos felnőtt-találkozót 6–0-s állásnál sérülések miatt a játékvezető a 78. percben beszüntette. A találkozó 3 pontját a pályán elért eredménnyel igazolták. 

– A Borsodnádasdi LASE sportszervezete írásban közölte felnőttcsapatának visszaléptetését a megyei II. osztály Észak csoportjának küzdelmétől, ezért az együttest kizárták. Az eddig lejátszott mérkőzéseik eredményét törölték, és a gárdát az utolsó helyre sorolták be. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!