Megyei II. osztály Észak csoport

2022.07.20. 15:00

Szép volt, fiúk! A hetvenötös különbség aranyat ért a diákoknak

A napokban a pálya szélén ünnepelték meg a bajnokcsapat játékosait.

KT

„Őrült” küzdelemben dőlt el a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Észak csoportja U19-es pontvadászatának első helye. A dobogó legmagasabb fokáért a Szikszó FC és a Szendrő Városi Sport és Szabadidő Klub Egyesület gárdája küzdött. 

Valamennyien aláírták 

Mindkét alakulat tizenhárom győzelmet aratott, és egy döntetlen mellett kétszer kikapott, így 40-40 pontot gyűjtött. Az aranyérem sorsát a gólkülönbség döntötte el: a szikszóiak 90–15-ös mutatót produkáltak, szemben riválisuk 76–18-as találati arányával – vagyis a matek döntött, hiszen a 75 több, mint az 58. 

Az Abaúj kapujában fekvő kisváros klubja úgy döntött, az éremkiosztó ünnepséget a pályán tartják. Ott, ahol a diákok a végső diadalukat kiharcolták. Felvonult az egyesület elnöke, az utánpótláscsapat edzője és az elnökségi tagsággal rendelkező önkormányzati képviselő is. 

– Szép volt, fiúk! – kezdte beszédét Nánási Jácint, a kicsik trénere, majd szereplésükről rövid elemzést adott, végül taps közepette átvette háromliteres ajándékát, melynek díszdobozát valamennyi játékos aláírta. 

A szikszóiak tortájára Cservenyák Donát azzal nyomta a tejszínhabot, hogy huszonhat találattal elnyerte a gólkirályi címet, így a ceremónián őt is nagy éljenzésben részesítették.

(A borítóképen: Parázsó Gábor, a Szikszó FC elnöke, Nánási Jácint, az U19-es csapat edzője, Mező István, a klub elnökségének tagja, önkormányzati képviselő | Fotó: KT)
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!