Thai box

2022.01.07. 22:00

Miskolctól Birminghamig

Spéth Norbert kvalifikálta magát a Világjátékokra, így utazhat az Egyesült Államokba.

KT

Forrás: Olvasónk küldte

Elkezdték az évet a DVTK-Vita Gym Muaythai Klub tagjai, akik az első csoportos edzésük alkalmából csoportképet készítettek.

 

Amerikába utazik 

 

 

– Nálunk egész nap jókedvvel és vidáman megy a munka – mondta a huszonkilenc éves Fábián Kristóf edző, aki két év után visszatér a versenyzéshez, majd hozzátette: – Mindenestül úgy nyolcvanan vagyunk, és még a két ünnep között is tartottunk foglalkozásokat. Jelenleg a Győri kapuban lévő Metropol Fitness földszintjén dolgozunk, februárban azonban átköltözünk az Újgyőri főtéren lévő bevásárlóközpontba, ahol bérelünk majd egy termet, és meglátjuk, hogyan érezzük magunkat az új otthonunkban. 

 

A piros-fehérek céljairól Jászka Krisztián szakosztályvezető-edző beszélt: 

 

– Nagy terveink vannak, de pillanatnyilag nem tudhatjuk, hogy az egészségügyi krízishelyzet miatt hol és milyen viadalt tartanak meg, és miket mondanak le vagy halasztanak el, esetleg törölnek véglegesen. Több nemzetközi és hazai tornára készülünk, aztán hetek múlva kiderül, hogy a járvány keresztülhúzza-e a terveinket. Ami viszont már szinte biztosra vehető: kiválóságunk, Spéth Norbert kvalifikálta magát a Világjátékokra, így utazhat az Egyesült Államokba, és ringbe lép az Alabama állambeli Birmingham városában nyáron sorra kerülő nagyszabású eseményen, ahová szövetségikapitány-helyettesként magam is elkísérem.

 

(A borítóképen: A DVTK-Vita Gym Muaythai Klub tagjai idei első edzésük előtt)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!