Láda István az EB-n

2022.01.16. 19:31

Hokisapuka a kézilabdán

Megkezdődött a magyar–szlovák rendezésű férfi-Európa-bajnokság.

Kolodzey Tamás

Az eseményt óriási érdeklődés övezi, a budapesti, hazai vonatkozású mérkőzésekre rendre telt házat várnak a szervezők. Együttesünk összecsapásaira Miskolcról sokan utaznak a fővárosba.

 

Budapestre és Debrecenbe

 

– Köztük leszek én is – mondta Láda István, aki egykor Faragó Attilával, Atkári Lajossal, Sebők Györggyel és Gyúró Józseffel tizenegy esztendőn keresztül fújta a sípot az élvonalban, manapság pedig zsűrizik a különböző szintű bajnoki meccseken. – Nekem, ha szabad így fogalmaznom, két kedvenc sportágam van: a gyerekeim, Balázs és Péter révén a jégkorong, hiszen köztudott, hogy az ikrek hosszú ideig a Macikat erősítették, a labdajátékban pedig máig érdekelt vagyok. Ennek szellemében senkinek nem kellett kapacitálnia arra, hogy tartsak a barátaimmal Budapestre, a holland válogatott elleni nyitótalálkozónkra, amelyen Barnóczki Lászlóval, Csörgő Lászlóval és Varga Józseffel ülök majd a hatalmas csarnok lelátóján. Nekünk nem kell tesztelnünk, csak a védettségi igazolványunkat kell felmutatnunk ahhoz, hogy szurkolhassunk a mieinknek.

 

Arra a kérdésre, hogy Kassára vagy Pozsonyba is elutazik-e, így felelt:

 

– Szlovákiai túrát nem tervezek, Debrecenbe viszont egészen biztosan átmegyek, átmegyünk, hiszen a sztrádán egy óra alatt eljutunk a Főnix Arénába.

 

Ami pedig a legjobbjainkat illeti: Láda István abban bízik, hogy játékosaink emlékezetes kontinensbajnoksággal rukkolnak majd ki.

 

(A borítóképen: Láda István a miskolci jégcsarnokban)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!