Kosárlabda

2021.11.05. 11:00

„Mindent megteszünk, hogy a ceglédi csapat elveszítse a veretlenségét”

Férfi kosárlabda NB I/B, Zöld csoport, 7. forduló

Ceglédi KE – MEAFC-Miskolc (Cegléd, péntek 17.00)

Váczi Péter, a MEAFC-Miskolc edzője: – A listavezető ellen játszunk, ráadásul idegenben mérkőzünk meg velük, úgyhogy elvileg nem mi vagyunk az esélyesek. De mivel ezen a héten nagyon sokat dolgoztunk, és jó munkát végeztek a fiúk, képesnek tartom arra a csapatot, hogy meglepetést okozzon. Nem feltartott kezekkel lépünk majd pályára, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a ceglédi csapat elveszítse a veretlenségét. A keretünkből egyedül a korábban megsérült Lippaira nem számíthatunk.


Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC – Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK(Győr, péntek 19.00)

Siska János, a Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK edzője: – A legutóbbi fordulóban elért győzelem után jó hangulatban teltek az edzések. Mostani ellenfelünk, a Győr megmutatta, hogy jó csapatuk van, hiszen idegenben az Újpestet is sikerült legyőzniük, és hazai környezetben erősnek számítanak. Vannak ugyan olyan játékosaink, akik kisebb sérüléssel, illetve betegséggel küszködnek, és emiatt lehetnek hiányzóink, de ettől függetlenül azzal kelünk útra, hogy a mostani meccsen szeretnénk meglepetés okozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!