női NB I.

2021.10.16. 16:00

„Úgy gondolom, hogy mindent megvalósítottunk, amit előzetesen megbeszéltünk”

Női NB I., 8. forduló.

Soroksár SC vs. Diósgyőri VTK 1–4 (0–2)

Budapest, 50 néző. V.: Bálint.

Soroksár: Terestényi – Győrik, Ott, Váradi (Patkós), Benke – Buzás, Horváth Zs., Tenyei-Tóth (Antalicz) – Nagy V., Török, Miszlai. Megbízott edző: Szeitl Szilvia.

DVTK: Schildkraut – Geréd, Nagy M., Jáhn, Boros – Sain (Ónodi), Mikó (André), Sandu (Palama), Krisztin – Bradic (Voila), Barker (Horváth L.). Vezetőedző: Bém Gábor.

Gólszerző: Török, ill. Krisztin, Sandu (11-esből), Voila, Nagy M.

Jók: Török, ill. az egész csapat.

Szeitl Szilvia: – Az első félidőben egyik gól sem csak rajtunk múlt, viszont rengeteg helyzetet kidolgoztunk, amiket nem sikerült gólra váltani. Ezt folytattuk a második félidőben is, szereztünk egy találatot, aztán mindent egy lapra feltéve támadtunk, de sajnos becsúsztak hibák, így alakult ki a nagyobb arányú vereség. Gratulálok a Diósgyőrnek.

Bém Gábor: – A lányok óriási motivációval érkeztek Soroksárra, és úgy gondolom, hogy mindent megvalósítottunk, amit előzetesen megbeszéltünk, támadásban és védekezésben egyaránt. Már az első 20 percben az egész pályás letámadás eredményeként két góllal vezettünk, a második félidőben pedig még jobban visszaköszöntek – főleg támadásban – azok az elemek, amiket edzéseken gyakoroltunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!