DVTK Jegesmedvék Akadémia

2021.10.31. 18:30

Farkasszemet néztek a Mihalik testvérek

Érdekes pillanatokat hozott a borsodi megyeszékhelyen rendezett egyik utánpótlás jégkorongmérkőzés.

Kolodzey Tamás

Forrás: Olvasónk küldte

A DVTK Jegesmedvék Akadémia gárdája a napokban a Debreceni Hoki Klub csapatát fogadta az U21- es sorozat keretében.

Levonulás, pacsizással

– Debreceniek vagyunk, én azonban most Miskolcon játszom – mondta Mihalik András, majd hozzátette: – az öcsém, Gergő viszont a DHK U18-as gárdájában hokizik, de gyakran szóhoz jut a nála két évfolyammal magasabb együttesben is. A sors pedig most úgy hozta, hogy életünkben először farkasszemet néztünk. Csatár poszton hokizunk, így elvben nem eshettünk egymásnak, de mégis akadt jó néhány, vicces családi jelenetünk. Megesett, hogy Gergő elcsente tőlem a korongot, és utána mosolyogtunk, de az is érdekes jelenet volt, amikor a korongejtéshez, vagyis a bulihoz ketten álltunk oda – én az egyik, ő a másik oldalon. Nekem az fájt, hogy az öcsém akkor lőtt gólt, amikor a pályán tartózkodtam, Gergőnek meg az okozott kellemetlen másodperceket, amikor lőttem egy nagyot, a testvérem pedig bevetődött a korong útjába, és így blokkolt.

A meccs végét jelző dudaszó után természetesen nem maradt el a felek szokásos köszöntése sem. Erről így beszélt Mihalik András:

– A levonulás előtt, ez szintén különös érzés volt, mi is pacsiztunk, elmosolyodtunk, és ellenfélként megöleltük egymást.

(A borítóképen: Mihalik András és Mihalik Gergő egymás ellen küzdött)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!