Kosárlabda: NB I/B

2021.10.29. 13:00

„Egyértelmű célunk, hogy győztesen hagyjuk el a pályát”

Férfi NB I/B, Zöld csoport, 6. forduló.

Forrás: MKOSZ

MEAFC-Miskolc vs. Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli (Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, péntek, 17.30)

Váczi Péter, a MEAFC-Miskolc vezetőedzője: – Elvégeztük a szükséges elemzést, többféleképpen kellett készülnünk mostani ellenfelünkre, ugyanis a vásárhelyiek nemrég igazoltak egy új, 210 centiméter magas szerb centert. Az előző körben súlyos vereséget szenvedtek a ceglédiektől, azonban ez az eredmény nem téveszt meg bennünket, ugyanis négy alapemberük nem tudott pályára lépni betegség miatt. Mi úgy készülünk, hogy ezúttal teljes kerettel lesznek, egyértelmű célunk, hogy győztesen hagyjuk el a pályát.


Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK vs. Elite Basket (Tiszaújváros, péntek, 18.00)

Siska János, a Phoenix KK vezetőedzője: – Nagyon fontos találkozó előtt állunk, hiszen nekik is egy sikerük van, és nekünk is, ezért győzelem esetén egy picit előrébb tudnánk lépni. Az előző meccsen mutatott első negyed után bizakodó vagyok, ha ezt tudjuk hozni több negyeden keresztül, akkor van esélyünk nyerni. Az Elite Basket a Piros csoportból esett ki, az a sebesség még bennünk van, viszont több meghatározó játékosuk elment, azonban még így is egy jó csapatról beszélhetünk. Bízom a védekezésben, ami hazai pályán már jó szokott lenni, remélem, hogy a támadást is sikerül lassan összeraknunk.

(A borítóképen: A vásárhelyieket fogadja a MEAFC [kékben])

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!