A mádi erősember

2021.10.02. 13:00

A Prémiumban jutalmazták

A hegyaljai izomkolosszus ismét hallatott magáról.

Kolodzey Tamás

Fotó: Olvasónktól

A napokban Harkányban vetélkedtek az extrém sportolók, akik az Erős Emberek Prémium Ligája hetedik fordulóján vettek részt. Az eseményen megyei siker született: Juhász Péter szerezte meg az első helyet.

Büszkék rá

– Ezzel lezárult a sorozat – mondta a Tiszaújvárosban tűzoltóként dolgozó huszonnyolc esztendős sport­ember, majd hozzátette: – Összetettben ezüstérmes lettem, mindössze fél ponttal maradtam le nagy riválisom, Molnár Zsolt mögött. Ezzel még nem ért véget számomra a szezon, ugyanis hamarosan csatasorba állok a Strongman Champions League romániai állomásán.

A mádi erősember címmel „felruházott” Juhász Péter köszönetet mondott támogatóinak, közöttük Tatárka Józsefnek, a település polgármesterének.

– Gratulálok Peti remek teljesítményéhez – közölte a község első embere. – Az itt élők büszkék rá, követik a pályafutását és számontartják remek produkcióit, igazán megérdemli, hogy versenyzéséhez hozzájáruljunk. A mostani, kiegyensúlyozott idényére újabb ötös érdemjegyet kap a műfaj elöljáróitól, Romániában pedig a napokban felteheti az i-re a pontot.

(A borítóképen: Juhász Péter összetettben második lett)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!