Parasznya – Varbó találkozó

2021.09.26. 09:30

Harcsa és Zsezse harca

A régi barátok egymás ellen meccseltek a Parasznya – Varbó találkozón.

Kolodzey Tamás

Forrás: Olvasónktól

A megyei II. osztályú bajnokság Észak csoportja 6. fordulójának keretében a listavezető Parasznya csapata az alsóházi Varbót fogadta. A házigazdák 8–1-re intézték el vendégüket, de nem az eredmény adta az összecsapás pikantériáját.

– Az edző kollégámmal együtt már hetven esztendeje vagyunk a megyei fociban – mondta Orlóczki Tibor, a vesztes gárda trénere. – Bodnár Józseffel mindig jóban voltam, évtizedek óta barátság fűz hozzá, hajdan együtt futballoztunk a Borsod Volánban. Mellesleg érdekes, hogy labdarúgóként és trénerként szinte soha nem küzdöttünk egymás ellen, ezért volt különös, sőt meglehetősen furcsa a napokban vívott találkozónk. Most én húztam a rövidebbet, a cimborámék csaknem agyonvertek minket, de sport­emberként természetesen gratuláltam a hazaiaknak. Mi még nem álltunk össze, először a keretet kell rendeznem, aztán beszélhetünk majd az esetlegesen jó eredményekről.

Arra a kérdésre, hogy a felügyeletükre bízott labdarúgók ismerik-e mestereik múltját, Orlóczki Tibor így felelt:

– Nem kell félteni a kései utódainkat, ők már mindennek utánanéznek, vagy mindent kinyomoznak. Abban is egészen biztos vagyok, hogy tudják: Józsinak Zsezse, nekem pedig Harcsa a becenevem.

(A borítóképen: Bodnár József és Orlóczki Tibor ellenfelekként is tartják barátságukat)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!