A százados jutalmai

2021.09.28. 19:30

Birkózóünnepség Sárospatakon

A Bodrog-parti városban díjazták a birkózás szereplőit és szponzorait.

Kolodzey Tamás

Forrás: Olvasónktól

A közelmúltban ünnepelte megalakulásának századik évfordulóját a Magyar Birkózó Szövetség. Az alkalomból bensőséges hangulatú összejövetelt tartottak a zempléni településen.

Hat elismerés

– A szövetség úgy döntött, hogy elismerésben részesíti a tagszervezeteit és azokat, akik a birkózásban dolgoznak, vagy tevékenységükkel támogatják az országban nagy népszerűségnek örvendő műfajt, az Európa- és világbajnokságokon, továbbá az olimpiákon egyik legeredményesebb sportágunkat – mondta Deák-Bárdos Mihály egykori sokszoros ötkarikás szereplő és vb-ezüstérmes, az országos testület elnökségének tagja, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szövetség első embere. – Ennek jegyében jártam Sárospatakon és az MBSZ nevében elismeréseket, valamint okleveleket adtam át az arra érdemeseknek.

Centenáriumi jutalmat kapott Donkó József, a Sárospataki Tankerületi Központ igazgatója, Pósa János, a Rákóczi DSE edzője, Aros János, Sárospatak polgármestere, Szegedi Istvánné, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola igazgatója, Varknal György, a Fraisa Hungária Kft. sárospataki üzemének ügyvezetője, és Sontra László, a Rákóczi DSE elnöke.

Deák-Bárdos Mihály közölte, hogy a birkózóünnepségek sorozata a napokban Kazincbarcikán folytatódik.

(A borítóképen: Deák-Bárdos Mihály és az országos szövetség díjazottjai)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!