hagyományos ünnepség

2021.08.03. 15:00

Ünnepeltek a focibírók

A Miskolci Egyetemen a napokban tartották a megyei labdarúgó-játékvezetők hagyományos ünnepségét.

Kolodzey Tamás

Fotó: Vajda János

Az évadzáró-évadnyitó díjátadót és gálavacsorát a korábbi években mindig januárban rendezték, az idén azonban a koronavírus-járvány miatt fél évvel elhalasztották.

– Végre sikerült átadnunk a tavalyi év legjobbjainak járó serlegeket, okleveleket és sípokat – mondta dr. Varga Zsolt, az MLSZ megyei igazgatósága játékvezetői bizottságának elnöke, majd hozzátette: – A jutalmazást kétnapos továbbképzés előzte meg, ezen a szabályváltozásokról és a mérkőzések szakmai tapasztalatairól beszéltünk, valamint tagjaink fizikai és elméleti tesztvizsgát tettek. A mintegy száz dirigens közül – különböző okok miatt – mindössze ketten nem teljesítették a követelményeket, ők majd a pótvizsgán bizonyíthatják rátermettségüket. A megyei bajnokságok hamarosan kezdődnek, és reméljük, hogy síposaink közmegelégedésre vezetik majd a találkozókat.

Az elnök és kollégái méltatták az elmúlt esztendőben élenjárók áldozatos tevékenységét, majd a jelenlévők a fehér asztalnál elevenítették fel a korábbi idény emlékezetes pillanatait.

(A borítóképen: Az elismerésben részesített abaúji, encsi és miskolci játékvezetők és ellenőrök egy csoportja)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!