női labdarúgás

2021.08.30. 12:00

„Sokat kell még fejlődnünk játékban és koncentrációban is”

A labdarúgó női NB I., 3. fordulójában kikapott a Diósgyőri VTK a ETO FC Győr játékosaitól.

Fotó: Bujdos Tibor

Diósgyőri VTK – ETO FC Győr 1–4 (0–1)

Diósgyőr, 150 néző. V.: Takács.

DVTK: Schildkraut – Geréd, Nagy M., Jáhn, Boros K. (Voila) – Palama (Vig), Mikó (Sain), Krisztin, André – Barker, Bradic. Vezetőedző: Bém Gábor.

ETO FC Győr: Szőcs R. – Tillinger D. (Fél P.), Kovács L., Nagy F., Németh L. (Sali R.) – Rácz Zs., Savanya Cs., Oláh A. (Feketeviziová) – Öreg C., Süle D. (Vida), Cameron (Fél A.). Vezetőedző: Menczeles Iván.

G.: Bradic, ill. Savanya, Nagy F., Süle, Kovács R. Jók: senki, ill. az egész csapat.

Bém Gábor: – Sokat kell még fejlődnünk játékban és koncentrációban is. Olyan elemi hibákat nem lehet elkövetni, amikből a gólokat kaptuk. Gratulálok a Győrnek a győzelemhez!

Menczeles Iván: – Jó mérkőzést játszottunk a DVTK ellen, sikerült folytatni a megkezdett győzelmi sorozatot. Kicsit görcsösen kezdtük a meccset, de Savanya Csilla óriási, szépségdíjas gólja után érezhetően megnyugodtak a lányok, és átvették az irányítást. Ilyen mérkőzéseken tudjuk lemérni, hol tartunk jelenleg. Hozzáállásban, akaratban, mentálisan hatalmasat nyújtottak a lányok, a helyzetkihasználás miatt azonban volt egy kis hiány­érzetem, ezen változtatni kell.

(A borítóképen: Jobban játszott az ETO)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!