NB III.

2021.08.02. 09:30

„Nagyon fontos győzelem volt, minden játékos sokat tett a sikerért”

A labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 1. fordulójában játszott meccsek eredményei.

Fotó: Vajda János

Eger SE – Tállya KSE 1–0 (1–0)

Eger, 150 néző. V.: Horváth M.

Eger: Ivicevic – Farkas K. (Tóth Á.), Vajda (Nagy G.), Pölöskei, Fejes, Nagy-Kolozsvári (Pataki), Pál Sz., Debreceni, Juhász, Hegedűs D., Zimányi Á. Vezetőedző: Labancz Róbert.

Tállya: Kosztyu – Tóth Sz., Nyitrai, Minczér (Baranyi), Kovács N., Mezőssy (Csávás), Motkó (Ondó), Kulcsár H. (Varga J.), Varga K., Szegedi, Bihari. Vezetőedző: Lasztóczi Péter.

G.: Nagy-Kolozsvári.

Kiállítva: Nagy G. (92.).

Jók: Ivicevic, Juhász, Hegedűs D., ill. Minczér, Varga K., Szegedi.

Labancz Róbert: – Jól kezdtük a mérkőzést, az első húsz percben uraltuk a játékot. Utána zavar keletkezett, és a vendégeknek is több lehetőségük adódott. A második félidőt már kontroll alatt tartottuk, így megnyertük a mérkőzést.

Lasztóczi Péter: – Mélyen tudásunk alatt játszottunk, amit az ellenfelünk ki is használt. Az első húsz perc teljesen az Egeré volt, utána visszajöttünk a meccsbe, a helyzeteink is megvoltak, amiket sajnos rendre ki is hagytunk.


Termálfürdő FC Tiszaújváros – Újpest FC tartalék 3–1 (1–0)

Tiszaújváros, 150 néző. V.: Valu.

Tiszaújváros: Herceg – Bocsi, Maha­lek, Géringer L., Gelsi, Bussy (Kundrák M.), Vitelki B. (Gönczi), Lőrincz, ­Gottfried (Erős), Vasiljevic, Nagy D. (Bartusz). Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

Újpest: Tomori – Kovács D., Szabó B. (Horváth B.), Benyó, Szűcs Á., Varga Gy. (Nagy Zs.), Kenyeres, Radosevic, Lukáts, Bíró M., Kálnoki-Kis Zs. Vezetőedző: Mundi Viktor.

G.: Nagy D. (2), Gottfried, ill. Kálnoki-Kis Zs.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Vitelki Zoltán: – Nagyon fontos győzelem volt, minden játékos sokat tett a sikerért. Az első mérkőzés volt, szeretnénk minden mérkőzésen legalább ilyen stabilan játszani. Gratulálok a fiúknak!

Mundi Viktor: – Teljesen megérdemelt hazai győzelem született, rutinosabb játékosokkal rendelkeznek. A fordulópontokból nagyon rosszul jöttünk ki. Amikor a mi gólunk érett, a hazaiak egy előrevágott labdából gólt tudtak szerezni. Fog ez a fiatal csapat még ettől jobban is játszani.


KolorCity Kazincbarcika SC – Tiszafüred VSE 2–1 (0–1)

Kazincbarcika, 200 néző. V.: Mencsik.

KBSC: Fila – Nagy J., Dvorschák, Ur, Székely, Süttő, Ádám F., Laczkó (Szemere), Márton (Kálmán), Bartos (Vladul), Schildkraut (Kovács D.). Vezetőedző: Varga Attila.

Tiszafüred: Tajti – Fehér, Háda, Vincze P. (Nagy O.), Deli (Tomola), Mácsai (Kalóz), Barzsó (Kertész T.), Szövetes (Bartha), Mészáros N., Barna, Harsányi. Vezetőedző: Dorcsák Zoltán.

G.: Laczkó, Székely, ill. Barna.

Jók: Fila, Székely, Ádám, Laczkó, Dvorschák, ill. Barna, Mészáros N., Fehér.

Varga Attila: – Két ellentétes félidőt láthattunk. Az elsőben lassan és pontatlanul futballoztunk, a szünetben azonban átbeszéltük a dolgokat és ritmust váltottunk. A második félidőben egykapuztunk, nem volt kérdés, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést. A jövőt illetően ebből a második félidőből kell kiindulni.

Dorcsák Zoltán: – A bajnokesélyes otthonába látogattunk ma. A célunk ennek ellenére a három pont megszerzése volt, de tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Az első félidőben jól jött ki a lépés, a másodikban azonban a KBSC dominált.


Debreceni EAC – Diósgyőri VTK tartalék 2–0 (2–0)

Debrecen, 150 néző. V.: Lovas.

Debrecen: Tóth D. – Papp F., Tochukwu (Sidibe), Sándor T. (Sárosi), Bereczki, Spitzmüller (Bidzilya), Bényei, Al-Sheraji (Trencsényi), Virág Á. (Szabó K.), Orosz M., Székely. Vezetőedző: Sándor Tamás.

DVTK: Bánhegyi – Zsiga M., Csáki, Mrva, Csatári (Holló), Molnár R. (Girdán), Jónyer (Bernáth), Nagy Á., Bencsík (Rostás), Oláh, Karika. Vezetőedző: Zsivoczky-Pandel Gyula.

G.: Oláh B. (öngól), Sándor T.

Jók: Bereczki, Székely, ill. Bánhegyi.

Sándor Tamás: – Kicsit mérges voltam az első félidő után, hiszen el lehetett volna dönteni a mérkőzést. A második félidőben is voltak ziccereink, de úgy néz ki, hogy az NB II.-ben nem szoktunk hozzá, hogy 2–0-ra vezetünk. A második félidőben sokan vétettek egyéni hibákat, de összességében megérdemelt a győzelem. Kicsit sajnálom, hogy a magas nézőszám előtt nem sikerült egy nagyobb arányú győzelem.

Zsivoczky-Pandel Gyula: – Kaptunk két, kimondottan elkerülhető gólt, az első félidő nem rólunk szólt. Próbáltam cserével megoldani, hogy szervezettebbek legyünk a középpályán. Azt gondolom, a 2. félidő már sikerült, de az igazi gólhelyzeteket így is a DEAC alakította ki. Sajnos nekünk nem volt helyzetünk, a DEAC megérdemelten nyerte a mérkőzést, gratulálunk nekik. A támadójátékunk nagyon nyögvenyelős, azon vagyunk, hogy ezt javítsuk.


Putnok FC – Hidasnémeti VSC-Polgári elmaradt

Putnok, 100 néző. V.: Takács Á.

Putnok: Cserepka – Buda, G. Bíró, Sághy, Vajda, Dobrovolszki, Hadházi, Takács, Nadimov, Katona, Kis G. Vezetőedző: Szala Ákos.

Hidasnémeti csapatánál, több játékosnál nem voltak rendben a játékengedélyek, mindössze tizenegy labdarúgó rendelkezett érvényes játékengedéllyel. Bár ennyi fővel is le lehetett volna játszani a mérkőzést, az újonc alakulat így mégsem vállalta az összecsapást.


További eredmények:

Békéscsaba 1912 Előre – Füzesgyarmati SK 2–2 (0–1)

Aqua-General Hajdúszoboszló – Debreceni VSC tartalék 0–0

Kisvárda Master Good – Sényő-Carnifex FC 3–0 (1–0)

BKV Előre – Salgótarjáni BTC 3–0 (2–0)

Jászberényi FC – Törökszentmiklósi FC-Veteriner 4–0 (2–0)


A bajnokság állása

1. Jászberényi FC 1 1 – – 4-0 3

2. BKV Előre 1 1 – – 3-0 3

Kisvárda MG tartalék 1 1 – – 3-0 3

4. Termálfürdő FC Tiszaújváros 1 1 – – 3-1 3

5. Debreceni EAC 1 1 – – 2-0 3

6. KC-Kazincbarcika SC 1 1 – – 2-1 3

7. Eger SE 1 1 – – 1-0 3

8. Békéscsaba tartalék 1 – 1 – 2-2 1

Füzesgyarmati SK 1 – 1 – 2-2 1

10. AG-Hajdúszoboszló 1 – 1 – 0-0 1

Debreceni VSC tartalék 1 – 1 – 0-0 1

12. Hidasnémeti VSC-Polgári – – – – 0-0 0

Putnok FC – – – – 0-0 0

14. Tiszafüredi VSE 1 – – 1 1-2 0

15. Tállya KSE 1 – – 1 0-1 0

16. Újpest FC tartalék 1 – – 1 1-3 0

17. DVTK tartalék 1 – – 1 0-2 0

18. Salgótarjáni BTC 1 – – 1 0-3 0

Sényő-Carnifex FC 1 – – 1 0-3 0

20. Törökszentmiklósi FC 1 – – 1 0-4 0

(A borítóképen: Az NB II.-ből kiesett KBSC hátrányból fordított)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!