Diósgyőri VTK

2021.07.02. 15:29

Vaszily Miklós a DVTK nagykövete lett

Vaszily Miklós szintén a DVTK nagykövete lett, miután Varga Judit igazságügyi miniszter után másodikként fogadta el a felkérést Sántha Gergelytől.

Forrás: DVTK

Vaszily Miklós médiamenedzserként az online világban (az Index Zrt., majd az Origo Zrt. egykori vezérigazgatója, az Indamedia csoport résztulajdonosa), valamint a televíziózásban (az MTVA és az Echo TV egykori vezérigazgatója, a TV2 elnöke) építi karrierjét.

– Rendkívüli módon tisztelem az élsportolókat, mert sportvezetőként pontosan tisztában vagyok vele, hogy mennyi munkára és mekkora kitartásra van szükségük az eredmények eléréséhez a szükséges tehetség mellett. A fegyelmezett munka és a kitartás az üzleti életben és a médiában is a siker kulcsa – nyilatkozta Vaszily Miklós, a TV2 elnöke. – Amikor Sántha Gergely felkért a DVTK nagyköveti feladatára, elsőként a fanatikus szurkolótábor ugrott be. Számomra rendkívül szimpatikus az az elhivatottság, amivel kitartanak kedvenceik mellett, ezt mindenki elé példaként lehet állítani. Nagy kedvvel vágok neki a feladatnak, és azt ugyan nem ígérem, hogy minden mérkőzésen személyesen is jelen leszek, de a háttérben mindent meg fogok tenni a legnagyobb régiós multisport-klub sikereiért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!