Európa-bajnokság

2021.06.12. 09:15

A volt igazgató szerint borulni fog a papírforma

A Diósgyőri Gimnázium nyugalmazott igazgatója már nagyon várja a magyarok mérkőzéseit.

Kolodzey Tamás

Forrás: ÉM

Péter Barnabás humoros megállapítással kezdte a futballünnep felvezetését:

„Számomra nagy megtiszteltetés, hogy az európai szövetség éppen a névnapomra, június 11-re helyezte a kontinensbajnokság nyitómérkőzését. Sajnos nincs jegyem egyik budapesti összecsapásra sem, így nekem marad a televízió. Természetesen megnézem a mieink mindhárom meccsét, de a többi találkozót is végig szurkolom majd.”

A belgákra tippel

A köztiszteletben álló tanár úr az előkészületi kilencven percek tapasztalatai alapján a magyar alakulattól nem vár bravúrt:

– A portugáloknak, a franciáknak és a németeknek egyaránt fontos az Eb, ráadásul mindhárom válogatott sztárokat vonultat fel, így mi, már ami a továbbjutást illeti, csoportunkban aligha rúghatunk labdába. Az esélyünket csupán az esélytelenség adja...

Arra a kérdésre, hogy melyik válogatott játékosainak nyakába akasztják majd az aranyérmeket, Péter Barnabás ezt válaszolta:

– Az Európa-bajnokságokon, szemben a vébékkel, gyakran borul a papírforma, és most is erre számítok. Meglepetést várok: megítélésem szerint a nagyok elvéreznek, a győztes a kicsik közül kerül majd ki. A szakemberek közül sokan a belgákra esküsznek, én pedig osztom a véleményüket.

(A borítóképen: Péter Barnabás)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!