NB III.

2021.04.04. 20:45

„Nagyszerű kétszer 10 percet produkáltunk, amivel el is döntöttük a mérkőzést”

A labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 27. fordulóját játszották. Megyénk csapatainak eredményei.

Fotó: Vajda János

Cegléd – Sajóbábony 2-0 (1-0)

Cegléd, zárt kapuk mögött. V.: Dobai.

Cegléd: Mikler – Bagó, Tóth D., Papp, Polyák (Kuti), Takács (Csendes), Szabó R., Damásdi, Kovács L. (Dudás), Pleszkán (Tóth R.), Markó. Edző: Makrai László.

Sajóbábony: Egyed – Turcsik (Bartók), Laurinyecz (Marczis), Molnár M. (Sebők), Varga K., Tóth I., Mezőssy, Balogh A. (Faggyas), Lukács, Lakatos, Hegedűs. Edző: Mészáros Ferenc.

G.: Pleszkán (2).

Jók: az egész csapat, ill. Varga K., Lakatos.

Makrai László: – Fontos három pontot szereztünk.

Mészáros Ferenc: – Az első meccsem volt három edzés után a csapattal. A meccs elején egy védelmi hiba után kaptunk gólt, míg mi kihagytuk a helyzetünket. Két sérülés miatti kényszerű csere is hátráltatta a csapatot, majd próbáltunk előre frissíteni, volt helyzetünk és kapufánk is, de sajnos nem sikerült egyenlítenünk.


Tiszakécske – Tiszaújváros 5-0 (2-0)

Tiszakécske, zárt kapuk mögött. V.: Borbás.

Tiszakécske: Molnár M. – Oláh (Pál), Kalmár (Galacs), Albert (Horváth Adrián), Horváth Attila, Pongrácz, Farkas, Simon (Szabó D.), Kiprich, Gyurján (Ternován), Fülöp. Edző: Nagy Sándor.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Vincze, Kristófi (Kerekes), Gelsi, Pap, Bussy, Csoszánszki (Tóth S.), Lőrincz (Tóth Á.), Márton (Csernák), Bene, Vámos (Lakatos). Edző: Gerliczki Máté.

G.: Kalmár, Simon, Ternován, Szabó D., Pál.

Kiállítva: Bussy (39.), Vincze (89.).

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Nagy Sándor: – Tartottunk ettől a mérkőzéstől, mert a Tiszaújváros egy jól felkészített csapat, jó játékosokkal. A két kiállítás ellenére is úgy gondolom, hogy teljesen megérdemelten nyertünk. A mérkőzésen végig mindenki tette becsületesen a dolgát, de több helyzetünk is kimaradt. További sok sikert a Tiszaújvárosnak.

Gerliczki Máté: – Ha egy bajnokságban huszonötször azt kérem, hogy hozzuk ki a labdát és magasan kezdjük a letámadást, egyszer viszont azt, hogy rúgjuk a labdát amerre állunk és védekezzünk, mint a fába szorult féreg, nem lenne túl hiteles. A hazaiaknak gyorsabb, erősebb játékosaik vannak, ezért lesznek bajnokok, mi viszont csak ilyen felfogással fogunk tudni fejlődni. Kaptunk öt gólt és nem rúgtunk egyet sem, ezért természetesen nem jár dicséret senkinek.


Tiszafüred – DVTK tartalék 1-5 (1-3)

Tiszafüred, zárt kapuk mögött. V.: Bálint.

Tiszafüred: Sándor – Iván (Juhász), Barzsó, Kalóz, Vincze, Papp (Szövetes), Csiki, Lakatos (Háda), Balogh K., Tóth N. (Pintér), Ladányi (Szabó T.). Edző: Dorcsák Zoltán.

Diósgyőri VTK tartalék: Bukrán – Kalandadze, Ivánka, Makrai, Schildkraut (Csávás), Zsiga, Cortes (Omarashvili), Oláh (Nagy Z.), Nagy Á., Csatári (Gönczi), Kispál (Zsemlye). Edző: Zsivóczky-Pandel Gyula.

G.: Vincze, ill. Makrai (2), Zsiga, Cortes, Csávás.

Jók: Csiki, ill. Makrai, Cortes, Zsiga, Gönczi, Nagy Á.

Dorcsák Zoltán: – Sajnos nehéz helyzetben voltunk az elmúlt két hétben. Hat kezdőjátékosomat kellett most nélkülöznöm, de ettől függetlenül úgy érzem, ha nem követünk el ilyen óriási hibákat, meg tudtuk volna nehezíteni a DVTK dolgát.

Zsivóczky-Pandel Gyula: – Az előzetes körülményeket figyelembe véve magabiztos győzelmet arattunk a Tiszafüred csapata ellen. Erőltetett menet vár ránk a következő két hétben, ezért fontos volt számunkra a három pont megszerzése. Nem akarok sokat foglalkozni ezzel a mérkőzéssel, innentől a szerdai elmaradt Balassagyarmat elleni találkozóra fogunk koncentrálni. Gratulálok a csapatnak és mielőbbi gyógyulást kívánok ellenfelük sérült és COVID által érintett játékosainak.


Mezőkövesd tartalék – Gyöngyös 1-2 (0-0)

Mezőkövesd, zárt kapuk mögött. V.: Takács.

Mezőkövesd Zsóry FC tartalék: Aleksic – Sike, Baranyi (Burai), Bencze, Laczkó (Gíber), Tóth D., Horváth T. (Serderov), Varjas, Juhász Á. (Iszák), Konstantinos, Diallo. Edző: Takács Péter.

Gyöngyös: Halasi – Földi, Rédei, Gohér, Márkus, Pölöskei, Eichenvalder, Babarcsik, Tarnai, Németh Sz., Tajti (Csillik). Edző: Labancz Róbert.

G.: Diallo, ill. Tajti, Németh Sz.

Jók: az egész csapat, ill. Földi, Rédei, Márkus.

Takács Péter: – Megfogadtam, hogy sosem fogok kifogásokat keresni, de most már megértem, hogy nálam tapasztaltabb, jobb edzők miért ingerültebbek egy döntés után. Az eredményt leszámítva büszke vagyok a játékosaimra, mert ez a tűz, ami ma bennük volt, ez hosszú távon meg fog térülni. Hiszem, hogy minden vereségre 100 győzelem jut.

Labancz Róbert: – Egy erős összeállításban felálló hazai csapat ellen nagyszerű teljesítményt nyújtottunk és ennek a jutalma a megérdemelt győzelem.


Putnok – Tállya 2-5 (1-2)

Putnok, zárt kapuk mögött. V.: Gál.

Putnok FC: Pápai – Mertse (Takács), Madarász (Kismarton), Csirszki, Katona B. (Sramkó), Mahalek, Kelemen M. (Sipos), Valach (Galambos), Krén, Keményffy, Ádám. Csapatvezető: Zimányi Ádám.

Tállya KSE: Tarr – Tóth Sz., Nyitrai, Tóth L. (Bocsi), Motkó (Kelemen G.), Kulcsár (Minczér), Ohár (Ondó), Szegedi, Fenyőfalvi, Bihari, Serecin (Jano). Edző: Lasztóczi Péter.

G.: Ádám, Mahalek, ill. Ohár (2), Motkó, Serecin, Tóth Sz.

Kiállítva: Csirszki (58.).

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Zimányi Ádám nem nyilatkozott.

Lasztóczi Péter: – Gratulálok csapatom játékához, nagyszerű kétszer 10 percet produkáltunk, amivel el is döntöttük a mérkőzést. További sok sikert kívánok a Putnoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!