DVTK Jegesmedvék

2021.01.14. 16:30

A partnerség jegyében jönnek és mennek

A fővárosi és a miskolci klub közötti cserekapcsolat keretében erre a hétre ismét négy Vasas-játékos érkezik a DVTK Jegesmedvék együtteséhez: Pá­terka Bence, Turbucz Martin, Bukor Rajmund és Tóth Károly ölti magára a piros-fehérek mezét.

Kolodzey Tamás

Fotó: Vajda János

Előbbi kettő kölcsönvételét decemberben már bejelentette a klub, egy harmadik Vasas-játékossal, Szalma Zsolttal együtt, ám ők az év végén visszatértek a fővárosiakhoz, ahonnan most újra csatlakoznak a DVTK-hoz. A két klub közötti játékostranszfer a másik irányba is működik, ugyanis a Jegesmedvéktől – ugyancsak egy hétre – a fővárosiakhoz megy Kiss Bence, Révész Marcell és Mattyasovszky Gergely.

Az akcióról Marosi Tamás, a diósgyőriek csapatmenedzsere ezt mondta:

– A Vasassal kötött együttműködés keretében a mi fiatal játékosaink egy jó csapatban jutnak a fejlődésük szempontjából fontos jégidőhöz, míg a budapestiek tehetségei nálunk, a Tipos Extraliga keretében kapnak lehetőséget a bizonyításra

az Erste Ligától magasabb szintű pontvadászaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!