női labdarúgás

2020.11.26. 08:30

Vachter is kerettag lett

A felnőtt női labdarúgó-válogatott december 1-jén 15.30-tól játszik Izlanddal az újpesti Szusza Ferenc Stadionban az Európa-bajnoki selejtező utolsó körében.

2020104 Szombathely Simple Női Liga NB I. 6. forduló: HALADÁS-VIKTÓRIA FC - DVTK női bajnoki labdarúgó mérkőzés Fotó: Unger Tamás UT Vas Népe Képen: VACHTER FANNI, JÁNOSI NINETTA JULIANNA

Forrás: ÉM

Fotó: Unger Tamás

Két klub játékosainak részvételéről később születik döntés. A mérkőzésre készülve a keret ma kezdi el az összetartást. A keret összetételébe viszont az utolsó pillanatban is beleszólhat a koronavírus-járvány. A Bayer 04 Leverkusenben futballozó Csiszár Henrietta és Turányi Lilla, valamint az FTC-Telekom labdarúgói jelenleg a kontaktkutatás eredményére várnak.

Hárman már korábban

,,Amíg kiderül, hogy csatlakozhatnak-e hozzánk ezen játékosok, újabb utánpótlás-válogatottakat hívtunk be az összetartásra, így velük kiegészülve tudunk készülni” – mondta Markó Edina szövetségi kapitány. Így került be a három diósgyőri kerettag, Schildkraut Fruzsina (kapus), Nagy Fanni (védő) és Boros Kinga (védő) mellé negyediknek Vachter Fanni (középpályás).

(A borítóképen: Vachter Fanni (pirosban))

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!