NB III.

2020.11.01. 18:15

„Szenvedélyt és akaratot láttam minden játékoson a mérkőzés végéig”

A labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 16. fordulóját rendezték vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Fotó: Kozma István

Tiszakécskei LC – Mezőkövesd Zsóry FC tartalék 2-1 (1-0)

Tiszakécske, 100 néző. V.: Valu.

Tiszakécske: Molnár – Oláh, Horváth Adrián (Zvara), Máté (Káli), Horváth Attila, Pál, Ternován, Farkas, Simon, Kiprich, Galacs (Szabó). Edző: Nagy Sándor.

Mezőkövesd Zsóry FC tartalék: Fedinisinec – Sike (Horváth B.), Bencze, Tóth D., Seres (Laczkó), Vajda, Gíber, Kovács D., Porkoláb, Katanec, Tóth M. (Baranyi). Edző: Elek Norbert.

G.: Máté, Horváth Attila, ill. Gíber. Kiállítva: Katanec (90.), Horváth Attila (93.).

Jók: Horváth Attila, Oláh, Ternován, Farkas, ill. Porkoláb, Gíber, Tóth D.

Nagy Sándor: – A meccs összképe alapján megérdemelten nyertünk, de egy nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Komoly lehetőségeink voltak, magunknak tettük nehézzé a sikert. Jó sorozatban vagyunk, ezt szeretnénk tovább folytatni a hátralévő fordulókban is.

Elek Norbert: – Megérdemelten nyert a Tiszakécske, de úgy gondolom, jól helytállt a csapat és helyenként jól is játszottunk.


Sajóbábonyi VSE – Putnok FC 3-1 (1-0)

Sajóbábony, 120 néző. V.: Tóth T.

Sajóbábonyi VSE: Poór – Patócs, Faggyas, Molnár M., Titkó, Balogh D., Borai (Boda), Tóth I., Mezőssy, Lakatos, Pataki. Edző: Vígh Ferenc.

Putnok FC: Pápai – Horváth, Mertse, Magyar, Madarász, Csirszki (Stefán), Budaházi, Mahalek, Kréti (Szilágyi), Keményffy, Ádám. Edző: Fehér Balázs.

G.: Faggyas (2), Mezőssy, ill. Ádám.

Kiállítva: Mahalek (44.), Zimányi (86., kispadról).

Jók: Titkó, Mezőssy, Faggyas, ill. senki.

Vígh Ferenc: – Kétgólos vezetésünk után többször is eldönthettük volna a mérkőzést, ehelyett a végén, ha szerencsésebb a Putnok, akkor akár egalizálhatott volna. Fontos mérkőzésen szereztünk három pontot.

Fehér Balázs: – A hazaiak egész héten mindent megtettek a győzelemért, sajnos ehhez az első félidőben mi is asszisztáltunk. Sokszor akkor kezdünk el magunkhoz térni, amikor hátrányba kerülünk, de ez ismét kevés volt, főleg úgy, hogy két tizenegyest nem kaptunk meg a mérkőzés hajrájában.


Diósgyőri VTK tartalék – Füzesgyarmati SK 1-0 (1-0)

Miskolc, zárt kapuk mögött. V.: Sándor.

Diósgyőri VTK tartalék: Furik – Mrva, Ivánka, Zsemlye, Zsiga (Csávás), Omarashvili (Bartha), Farkas, Nagy Á., Gönczi, Karika (Schildkraut), Kispál (Csatári). Edző: Zsivóczky-Pandel Gyula.

Füzesgyarmat: Fildan – Raducu, Szabó, Kis (Balogh), Achim S., Cigan, Ramos (Tóth), Sundas (Molnár), Popescu, Achim S., Hussein. Edző: Boros Tibor.

G.: Omarashvili.

Jók: az egész csapat, ill. Szabó, Hussein.

Zsivóczky-Pandel Gyula: – Az egész mérkőzésen szervezetten és kompaktan védekeztünk, bár az ellenfelünk jobban betolt a kapunk elé, mint amit terveztünk, végig nagy nyomás alatt játszottunk. A labdaszerzések utáni egy ütemű kontratámadásainkban nagyon komoly gólszerzési lehetőségek voltak, a vezető gólunkat is egy ilyen játékszituáció után szereztük meg. Szenvedélyt és akaratot láttam minden játékoson a mérkőzés végéig. Ezen a mérkőzésen hat akadémiai korú labdarúgó lépett pályára, ami nagyon biztató a jövő szempontjából. Ez igazi felnőtt futball volt a játék minden elemében, amihez erős csapatmunka párosult.

Boros Tibor: – A mai mérkőzésen a játékunk annyiban tért el az előző hetekhez képest, hogy a lehetőségeinket nem tudtuk gólra váltani és ez vezetett az egygólos vereséghez.


Termálfürdő Tiszaújváros – Tállya KSE 1-1 (1-1)

Tiszaújváros, 100 néző. V.: Takács.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Vincze, Kristófi (Benke), Gelsi, Pap, Tóth S., Csernák (Csoszánszki), Lőrincz, Tóth M., Bene (Márton), Kulcsár. Edző: Gerliczki Máté.

Tállya KSE: Nagy M. – Ondó, Rubish, Tóth L., Lavrik (Kelemen), Huszti (Motkó), Szegedi, Fenyőfalvi, Bihari, Bocsi, Jano (Minczér). Edző: Uray Attila.

G.: Bene, ill. Tóth L.

Jók: Gelsi, Lőrincz, Tóth S., ill. az egész csapat.

Gerliczki Máté: – Nem tudom elmarasztalni a srácokat, mert mindent megtettek a győzelem érdekében az első perctől az utolsóig. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, rengeteg helyzetünk volt, akkor kellett volna eldöntenünk a mérkőzést. A második félidőre vált játékra alkalmatlanná a pálya hihetetlen mély talaja, ezért itt már lassabban és körülményesebben tudtuk járatni a labdát, így sok helyzetünk már nem volt ebben a periódusban, viszont a tizenegyessel meg kellett volna nyerni az összecsapást.

Uray Attila: – A szerdai kupameccs után szembetűnő volt, hogy melyik csapat volt a sokkal frissebb. Vezetésünk után nagy helyzetet hibáztunk el és sajnálom, hogy az első félidő utolsó pillanatában nem tudtunk megfelelően koncentrálni. A második félidőben a Tiszaújváros a saját tempójába belefáradt, így kiegyenlített volt a mérkőzés. Örülök a pontszerzésnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!