Mezőkövesd Zsóry Fc

2020.10.04. 13:22

Százados lett Cseri Tamás

A Mezőkövesd Zsóry FC NB I.-es labdarúgó csapatának középpályását a Kisvárda elleni, szombat esti találkozón Tállai András klubelnök és Bodnár Ágota sajtófőnök köszöntötte.

Kolodzey Tamás

Fotó: Gál Péter

A válogatott labdarúgót a helyszínen nézte meg Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, aki a bolgárok elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre is beválogatta. Cseri pályafutása során többek között megfordult a Ferencvárosi TC-nél is, a fürdővárosiakhoz pedig éppen Kisvárdáról vezetett az útja.

A harminckét esztendős futballista a sárga-kékeknél lett élvonalbeli játékos: az NB I.-ben 2017. július 15-én mutatkozott be. A 2019-2020-as idényben Cseri Tamás karrierjének legjobbját zárta a negyedik hellyel és a kupadöntővel, a játékosok és az edzők szavazatai alapján pedig a szezon legjobbjává választották. Amennyiben Rossi úgy dönt, akkor az október 8-ai Bulgária – Magyarország találkozót is játszani fog.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!