Sárospataki Torna Club

2020.10.14. 18:30

Sportsarok a kicsiknek Sárospatakon

Immár kifogyhatatlan az ötletekből a Sárospataki Torna Club.

Kolodzey Tamás

Forrás: ÉM

A Bodrog-parti város sportegyesületének labdarúgócsapata a megyei első osztályban szerepel. A klub elöljárói mindent elkövetnek, hogy együttesükre minél többen legyenek kíváncsiak.

Családi ráadás

– A szurkolósereg növelése érdekében ötletelünk – mondta Belicza János, az STC igazgatója. – Valamennyi találkozónkon szabadtéri sportsarkot alakítunk ki a gyerekeknek, akik a kilencven percek során számos műfajt és eszközt próbálhatnak ki. A kicsik többek között asztaliteniszezhetnek, dartsozhatnak, sakkozhatnak, tekézhetnek, tollaslabdázhatnak, hódolhatnak az íjászatnak és a teqballnak, a labdarúgás és az asztalitenisz elemeit kombináló „formációnak”, továbbá a mászókákon izmaikat is fejleszthetik.

A patakiak családi ráadásnak hívják a kezdeményezésünket, úgy kalkulálnak, ha kimennek a diákok, előbb vagy utóbb velük tartanak a szüleik, de a tétel fordítva is igaz: amíg az apukák és anyukák a focistáknak szurkolnak, addig csemetéik a sportsarokban szórakozhatnak és mozoghatnak. Néhány hét múlva kiderül, bejön-e az STC húzása, megduplázódik-e a nézőszámuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!