Kosárlabda

2020.10.30. 10:00

NB I./B férfi kosárlabda mérkőzések pénteken

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Férfi NB I./B Piros csoport, 6. forduló:

 

MEAFC-Miskolc – MTK-Elite Basket (Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, péntek 17.30)

Szollár Gergő, a MEAFC edzője: – Reméljük, hogy pénteken délelőtt is minden rendben lesz ellenfelünk háza táján, és sor kerül erre a meccsre. Az MTK egyelőre a táblázat utolsó helyén áll, még győzelem nélkül, és nem szeretnénk, ha ezt a sorozatukat éppen nálunk szakítanák meg. Voltak ugyan náluk kisebb problémák, de mi inkább magunkra figyeltünk, és maximális odaadással készültünk. Szeretnénk a saját játékunkat nyújtani, a lehető legjobb kosárlabdát, és hazai pályán újabb győzelemmel gazdagítani a statisztikánkat. Szerencsére mindenki egészséges, így a legjobb csapattal állhatunk ki.

Férfi NB I./B Zöld csoport, 6. forduló:

 

Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK – Pénzügyőr SE (Tiszaújváros, Sportcentrum, péntek 18.30)

Szendrey Zsombor, a Phoenix edzője: – Négy vereség után vagyunk, ami azért a lelkekben hagy, hagyott nyomot. Ráadásul létszám tekintetében sem állunk úgy, ahogyan szeretnénk, mert Pöstényi biztosan nem fog játszani munkahelyi elfoglaltság miatt, Lajsz szereplése pedig sérülés miatt erősen kérdőjeles. A Pénzügyőr az NB II.-ből került fel, felkérést követően, eddig nagyon jókat játszottak. Az összes, mind a négy meccsüket egyaránt idegenben vívták meg, teremproblémák miatt, azonban ezek közül kettőt meg tudtak nyerni. Nem vagyunk olyan formában, hogy bárki ellen kijelentsük, biztosan mi vagyunk a jobbak, de nagyon szeretnénk a mérlegünkön javítani és végre megérezni a győzelem ízét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!