NB III.

2020.10.11. 20:03

„Az utolsó pillanatban a kihagyhatatlant is kihagytuk”

A labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 13. fordulóját játszották. Megyénk csapatainak eredményei.

Putnok FC – Diósgyőri VTK tartalék 1–4 (0–3)

Putnok, 200 néző. V.: Tamási.

Putnok FC: Pápai – Gubacsi, Sramkó (Madarász), Mertse, Magyar (Pataki), Zimányi (Horváth), Csirszki (Kréti), Mahalek, Keményffy, Budaházi (Stefán), Ádám. Edző: Fehér Balázs.

Diósgyőri VTK tartalék: Bukrán – Kalandadze, Ivánka, Zsemlye (Lehóczki), Makrai, Schildkraut (Omarashvili), Zsiga (Csávás), Korbély (Bartha), Farkas, Gönczi, Orosz D. Edző: Zsivóczky-Pandel Gyula.

G.: Ádám, ill. Schildkraut (2), Korbély, Makrai.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Fehér Balázs: – A diósgyőri fiatalok futómennyiségben és gyorsaságban is felülmúltak bennünket, az utolsó 20 percben próbáltunk valamit mutatni, de ez nem sok mindenre volt elég, teljesen megérdemelt a vendéggyőzelem.

Zsivóczky-Pandel Gyula: – Az első félidő alapján magabiztos, jó játékkal nyertük meg a mérkőzést. Az első félidőben taktikailag nagyon jól reagáltuk le az ellenfelünk három belső védős játékát. Kimondottan jó iramban és ritmusban játszottunk a mérkőzésen, jó százalékban használtuk ki az adódó gólhelyzeteinket. Ezen az úton kell tovább menni. Gratulálok a csapatnak és sok sikert kívánok a Putnok FC csapatának a bajnokságban.


BVSC-Zugló – Termálfürdő Tiszaújváros 0–1 (0–1)

Budapest, 150 néző. V.: Gál.

BVSC-Zugló: Horváth G. – Balogh B., Tóth K., Murai, Kelemen, Pintér (Hrepka), Schrammel, Simon, Bartos, Balogh M., Fisli. Edző: Gabala Krisztián.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Vincze, Kulcsár, Pap, Herceg (Kolompár), Tóth S., Benke, Lőrincz, Horváth, Tóth M., Bene. Edző: Gerliczki Máté.

G.: Pap.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Gabala Krisztián nem nyilatkozott.

Gerliczki Máté: – Nincsenek szavak erre a sikerre és a ma pályára lépő játékosokra, stábtagokra. Sajnos a BVSC sportszerűtlen hozzáállására sincsenek szavak, de ez legyen az ő bajuk. Herceg Peti kapusként centerben végig nagyon nagyot játszott, viszont ezt még ízlelgetnünk kell egy kicsit. Fantasztikus játékosaink vannak. A betegeknek és a sérülteknek mielőbbi gyógyulást kívánok.


Tállya KSE – Jászberényi FC 0–1 (0–0)

Tállya, 120 néző. V.: Sándor.

Tállya KSE: Nagy M. – Tóth Sz., Fazekas (Ondó), Nyitrai, Tóth L., Ohár (Lavrik), Szegedi, Fenyőfalvi, Bihari, Bocsi (Motkó), Jano (Kelemen). Edző: Uray Attila.

Jászberény: Bonica – Albert (Hodgyai), Szőllősi, Gergely, Süttő, Pálinkás (Szanyi), Fekete (László), Torkos, Lőrincz, Aranyos, Szemere. Edző: Németh Gyula.

G.: Szőllősi. Kiállítva: Lőrincz (92.).

Jók: Nagy M., Bihari, ill. Aranyos, Albert, Gergely.

Uray Attila: – Egyenlő erők küzdelmében a szerencsésebb csapat nyerte meg a mérkőzést. Az utolsó pillanatban a kihagyhatatlant is kihagytuk, lőtt gól nélkül pedig nehéz eredményt elérni. Gratulálok a Jászberénynek.

Németh Gyula: – Gratulálok a csapatomnak! Tudtuk, hogy nehéz lesz, de annál is nehezebb lett. Most már értem, hogy a hazai csapat eddig miért nem kapott ki otthon. Sok sikert a Tállyának.


A Mezőkövesd Zsóry FC tartalék – Sajóbábonyi VSE találkozót november 11-re halasztották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!