NB III.

2020.10.04. 19:58

„A végeredmény nem tükrözi a mérkőzés nehézségét”

A labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 12. fordulóját játszották vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Sajóbábonyi VSE – Salgótarjáni BTC 3-2 (1-1)

Sajóbábony, 200 néző. V.: Jakab.

Sajóbábonyi VSE: Bánhegyi – Marczis, Patócs (Molnár), Faggyas, Titkó, Borai (Sebők), Tóth I., Mezőssy (Boda), Matyi (Vígh), Lakatos, Pataki. Edző: Vígh Ferenc.

Salgótarján: Puporka – Szeles, Hegedűs, Boros (Simó), Nemes, Sárközi, Bata, Gazdag, Tarlósi M., Tarlósi P. (Szabó), Illés (Fülöp). Edző: Rubint Richard.

G.: Faggyas (11-esből), Molnár, Hegedűs (öngól), ill. Tarlósi M. (11-esből), Nemes. Jók: Tóth I. Sebők, Marczis, Faggyas, ill. senki.

Vígh Ferenc: – Hat hét sikertelenség után nagyon kellett az önbizalmunknak ez a győzelem, hektikus mérkőzésen úgy érzem sokat tettünk azért, hogy meglegyen. Nagyon remélem, hogy ez ad annyi lökést a csapatnak, hogy a hátralévő mérkőzéseken tudunk további pontokat szerezni.

Rubint Richard: – Gratulálok a hazaiaknak.


Diósgyőri VTK tartalék – Sényő-Carnifex FC 0-0

Miskolc, zárt kapuk. V.: Erdélyi.

Diósgyőri VTK tartalék: Bukrán – Kalandadze, Ivánka, Zsemlye, Csávás (Omarashvili), Schildkraut (Sipos), Zsiga (Bartha), Farkas, Gönczi, Orosz D., Karika. Edző: Zsivóczky-Pandel Gyula.

Sényő: Gazsi – Bodó, Hadházi, Szokol, Boros, Farkas, Lizák (Barcsay), Schmidt, Páll (Lakatos), Kapacina V. (Fabu), Orosz M.. Edző: Fiumei Viktor.

Kiállítva: Orosz M. (74.). Jók: Farkas, Kalandadze, Ivánka, Zsemlye, Karika, ill. Kapacina V.

Zsivóczky-Pandel Gyula: – Küzdelmes mérkőzésen győzelmet szalasztottunk el egy jó csapat ellen. Folyamatos nyomást gyakoroltunk ellenfelünkre az egész mérkőzésen, de a kínálkozó lehetőségeinket nem sikerült gólra váltani. Sok a játékunkban a „de„ és kevés az i-re feltett pont. Taktikailag a védekezésből támadásokba való átmenetek során komoly lehetőségeink adódtak, csak koncentrált helyzetkihasználással lehet mérkőzést nyerni. Értékes az egy pont, de ebből a pozícióból csak győzelmekkel tudunk előre lépni. Készülünk a Putnok elleni következő mérkőzésünkre.

Fiumei Viktor: – Napsütéses, csordogálós, gyenge színvonalú mérkőzésen úgy gondolom igazságos eredmény született.


Jászberényi FC – Putnok FC 2-1 (1-0)

Jászberény, 200 néző. V.: Takács.

Jászberény: Bonica – Albert (Papp), Szőllősi (Szanyi), Süttő, Pálinkás, Hodgyai (Gergely), Fekete (László), Torkos, Lőrincz, Aranyos, Szemere. Edző: Németh Gyula.

Putnok FC: Pápai – Gubacsi, Horváth Cs., Sramkó, Magyar (Stefán), Pataki, Budaházi (Szilágyi), Mahalek, Kréti, Keményffy, Ádám. Edző: Fehér Balázs.

G.: Süttő (11-esből), Szemere, ill. Pataki. Jók: Bonica, Albert, Aranyos, Szemere, ill. az egész csapat.

Németh Gyula: – Gratulálok a csapatnak, nehezen de behúztuk a mérkőzést. Két nyeretlen meccs után fontos volt a mai győzelem, amit nagyon nehezen tudtunk dűlőre vinni, gratulálok a Putnoknak is.

Fehér Balázs: – Sajnálom a csapatot mert mindent megtett azért, hogy jó eredményt érjünk el. A második félidőben úgy érzem az egyik pontra rászolgáltunk volna, bár nem sikerült, de emelt fővel hagytuk el a pályát.


Gyöngyösi AK – Tállya KSE 1-4 (1-0)

Gyöngyös, 150 néző. V.: Tamási.

Gyöngyös: Szalay – Gaal, Bartha (Márkus), Földi, Gohér, Borbély, Pölöskei, Eichenvalder (Bódi), Bartusz, Tarnai (Májer), Molnár (Csillik). Edző: Simon Antal.

Tállya KSE: Nagy M. – Huszti (Motkó), Fazekas (Ondó), Nyitrai, Ohár, Szegedi, Fenyőfalvi, Kelemen (Tóth L.), Bihari, Bocsi, Jano. Edző: Uray Attila.

G.: Bartha, ill. Ondó (2), Jano, Tóth L. Kiállítva: Borbély (22.). Jók: Földi, Pölöskei, ill. az egész csapat.

Simon Antal: – Egy megnyert mérkőzést sikerült elveszítenünk a kiállítással és a második félidőben kapott két gyors góllal. Nem tudtunk egalizálni az emberelőnyben játszó vendégek ellen akiknek gratulálok a győzelemhez.

Uray Attila: – A végeredmény nem tükrözi a mérkőzés nehézségét. Örülök, hogy megszereztük első idegenbeli győzelmünket, gratulálok a csapatomnak a megérdemelt sikerhez.


Termálfürdő Tiszaújváros – Mezőkövesd Zsóry FC tartalék 1-2 (0-1)

Tiszaújváros, 100 néző. V.: Bodzay.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Burics (Csoszánszki), Vincze, Kristófi, Gelsi, Pap, Tóth M., Tóth S., Csernák (Márton), Lőrincz, Bene (Benke). Edző: Gerliczki Máté.

Mezőkövesd Zsóry FC tartalék: Fedinisinec – Sike, Vajda, Bencze, Horváth (Gíber), Tóth D., Baranyi (Laczkó), Meskhi, Jagodics, Eperjesi, Kovács D. (Porkoláb). Edző: Elek Norbert.

G.: Kristófi, ill. Vajda, Laczkó. Kiállítva: Csoszánszki (82.). Jók: senki, ill. az egész csapat.

Gerliczki Máté: – Induljunk ki abból, hogy ez a mai az idény leggyengébb játéka volt, viszont aki nem érti az eredményt, annak érdemes böngészgetni a két csapat összeállítását. A mai elvetemült játékvezetésnek egyedül a BVSC örülhet.

Elek Norbert: – Megdolgoztunk ezért a győzelemért, úgy gondolom, hogy a fiúk már korábban is megérdemelték volna a sikert. Gratulálok a csapatnak mert egy jó ellenfél ellen sikerült nyernünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!