Jegesmedvék

2020.10.15. 11:00

A nagymihályiak helyett a Trencsény a Népkertben

A Jegesmedvék eredeti ellenfele karanténba kényszerült, így most nem jönnek Miskolcra.

Kolodzey Tamás

20200129 Miskolc fotó: Kozma István KI Észak-Magyarország DVTK Jegesmedvék - HK Dukla Trencin / Trenčín jégkorong mérkőzés. képen: Lukas Paukovcek #91 Nick Ross #81 Michal Hlinka #83

Forrás: ÉM

Fotó: Kozma István

Megváltozott a pénteken estére Miskolcra kiírt Tipos Extraliga-jégkorongmérkőzés programja.

Az ötödik forduló keretében a HK Dukla Ingema Michalovce látogatott volna a népkerti jégcsarnokba, de a nagymihályiak nem utaznak a borsodi megyeszékhelyre. A szurkolók ennek ellenére nem maradnak látnivaló nélkül. A változás okáról Marosi Tamás, a Macik csapatmenedzsere ezt mondta:

– Éppen soros ellenfelünk tagjai karanténba kényszerültek, így nem jöhetnek hozzánk. Ismeretes viszont, hogy az első fordulóban a minket sújtó koronavírus-járvány miatt elmaradt a HK Dukla Trencin elleni itthoni összecsapásunk, amelyet így most sikerül pótolnunk, míg a HK Dukla Ingema Michalovce gárdáját egy későbbi időpontban látjuk majd vendégül.

Október 27-én

A csapatmenedzser elmondta még, hogy az október 16-i, vagyis a most pénteki összecsapás 18 órás kezdési időpontja változatlan. A DVTK Jegesmedvéknek nemcsak az 1., hanem a 2. fordulóra kiírt mérkőzése is elmaradt, ezt, a HK Nitra elleni idegenbeli összecsapást a tervek szerint október 27-én, kedden 18.00-tól pótolják be Nyitrán.

(A borítóképen: Egy korábbi HK Dukla Trencin elleni meccsen)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!