NB III.

2020.09.06. 17:32

„Sok helyzetet kihagytunk, szinte a kihagyhatatlant is, köztük egy 11-est”

A labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 8. fordulóját játszották a hét végén. Megyénk csapatainak eredményei.

Sajóbábonyi VSE – Ceglédi VSE 0-1 (0-0)

Sajóbábony, 250 néző. V.: Szigetvári.

Sajóbábonyi VSE: Bánhegyi – Patócs (Sebők), Faggyas, Molnár M., Titkó, Balogh D., Tóth I. (Borai), Mezőssy (Kiss G.), Matyi, Lakatos, Pataki. Edző: Vígh Ferenc.

Ceglédi VSE: Mikler – Bagó, Juhász Gy., Tóth D., Kuti, Laczkó, Papp (Kelemen), Polyák, Takács (G. Bíró), Kovács L. (Juhász A.), Markó. Edző: Makrai László.

G.: Laczkó.

Jók: Balogh, Pataki, Titkó, Lakatos, ill. az egész csapat.

Vígh Ferenc: – Gyenge iramú mérkőzésen ellenfelünk egy lehetőségéből gólt szerzett, amivel sikerült elvinniük a három pontot. Akarat nélkül, és hazai pályán kapura lövés nélkül nem lehet meccset nyerni. Több játékosom is gyenge teljesítménnyel rukkolt elő a mai napon.

Makrai László: – Szervezetten, harciasan játszottunk, és a nagyon kevés lehetőségből egyet értékesítettünk. Inkább a küzdelemről szólt a meccs, és amit korábban elvett a sors tőlünk, abból most visszaadott.


Diósgyőri VTK tartalék – Tiszafüredi VSE 2-3 (1-1)

Miskolc, 150 néző. V.: Muhari.

Diósgyőri VTK tartalék: Bukrán – Dankó, Ivánka, Zsemlye, Bartha (Csávás), Zsiga M., Nagy Z., Shestakov (Bernáth), Tóth B., Gönczi, Karika. Edző: Zsivóczky-Pandel Gyula.

Tiszafüredi VSE: Ladányi – Háda, Gajda (Barna), Barzsó, Kalóz, Csiki, Szövetes, Tóth N. (Szántó), Kalmár, Mészáros, Szabó T. (Szanku). Edző: Dorcsák Zoltán.

G.: Bartha, Karika, ill. Kalmár (2), Szabó T. Kiállítva: Dankó (68.).

Jók: Kalmár, Szabó T., ill. Karika, Ivánka, Shestakov.

Zsivóczky-Pandel Gyula: – Gratulálok az ellenfélnek.

Dorcsák Zoltán: – Nem volt egyszerű mérkőzés, nem is számítottunk arra, hogy könnyű lesz. Hiába szereztünk vezetést, nagyon nagy teret hagytunk a hazai csapatnak, ami meg is bosszulta magát, egy jól eltalált lövés után kiegyenlített ellenfelünk. A félidőben váltottunk egy kicsit, agresszívabb játék következett, feljebb toltuk a védekezést, és ebből rögtön gólt szereztünk. Az újabb egyenlítés után, jött egy jogos kiállítás, és bár emberhátrányban volt lehetősége a gólszerzésre a hazai csapatnak is, de ez végül csak nekünk sikerült. Gratulálok a csapatomnak.


Gyöngyösi AK – Mezőkövesd Zsóry FC tartalék 3-0 (2-0)

Gyöngyös, 300 néző. V.: Takács Á.

Gyöngyösi AK: Szalay – Gaal, Bartha, Földi (Májer), Rédei, Gohér, Pölöskei (Molnár M.), Eichenwalder (Tajti), Bartusz, Tarnai, Csillik. Edző: Simon Antal.

Mezőkövesd Zsóry FC tartalék: Fedinisinec – Szeibert, Sike (Gíber), Tóth M., Tóth D. (Laczkó), Bencze, Meskhi, Sebe, Kovács D., Daru (Baranyi), Jurina. Edző: Elek Norbert.

G.: Gohér, Bartusz, Tajti.

Jók: Gohér, Pölöskei, Csillik, Földi, ill. Meskhi.

Simon Antal: – Azt gondolom, hogy nekünk ezek a mérkőzések a legnehezebbek, amikor itthon, egy olyan csapat ellen kell játszanunk, amelyik szintén a tabella hátsó régiójához tartozik. A csapat átérezte ezt, és az előző, idegenbeli győztes mérkőzés után itthon újra három pontot szereztünk. Ez nem volt könnyű, mert agresszív, és gyors csapattal találtuk szemben magunkat, de a rutin a mi javunkra döntött.

Elek Norbert: – A szokásos volt minden: jól kezdtük a mérkőzést, helyzeteink voltak, de a gólokat az ellenfél szerezte, a második félidőben pedig meddő fölényben játszottunk.


Termálfürdő Tiszaújváros – Tiszakécskei LC 0-3 (0-2)

Tiszaújváros, 200 néző. V.: Nagy N.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Vincze, Kristófi, Gelsi, Pap, Bussy (Burics), Lőrincz, Kulcsár, Tóth M., Bene (Németh), Vámos (Csernák). Edző: Gerliczki Máté.

Tiszakécske LC: Molnár M. – Szabó D., Oláh M., Horváth A., Ternován (Galacs), Zádori (Máté J.), Pongrácz, Farkas N., Simon M., Kiprich (Horváth A.), Fülöp N. Edző: Nagy Sándor.

G.: Zádori, Pongrácz, Máté J.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Gerliczki Máté: – Egy tenger választja el a két csapatot, a lehetőségek terén. Tízből egyszer, vagy kétszer biztosan lenne esélyünk, akár a győzelemre is. Ma abszolút nem volt, mert jól játszott ellenfelünk, és mi sajnos egy kicsit betojtunk.

Nagy Sándor: – Úgy érzem, hogy egy jó csapatot sikerült legyőznünk, nagyon magabiztos játékkal. Elől és hátul is jó teljesítményt nyújtottunk, ezért a sikerünk megérdemelt.


Tállya KSE – Putnok FC 0-0

Tállya, 200 néző. V.: Takács J.

Tállya KSE: Tarr – Tóth Sz., Fazekas (Ondó), Nyitrai, Tóth L., Ohár (Lavrik), Szegedi, Fenyőfalvi Cs., Kelemen G. (Janó), Bihari, Bocsi. Edző: Uray Attila.

Putnok FC: Pápai – Gubacsi, Horváth Cs., Zimányi (Pataki), Csirszki, Kismarton (Metrse), Mahalek, Budaházi, Lakatos (Kréti), Keményffy, Ádám F. Edző: Fehér Balázs.

Kiállítva: Mahalek (84.).

Jók: Bocsi, Bihari, Szegedi, ill. Pápai, Gubacsi.

Uray Attila: – Sok helyzetet kihagytunk, szinte a kihagyhatatlant is, köztük egy 11-est. Ennyi helyzetből illett volna legalább egy gólt rúgni. Mivel ez nem sikerült, így elmaradt a győzelmünk.

Fehér Balázs: – Megvolt a lehetőségünk a gólszerzésre, de a kapu előtt továbbra sem voltunk elég koncentráltak. A végén örülnünk kellett az egy pontnak, bár igazából semmire nem megyünk ezzel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!