női labdarúgás

2020.09.30. 12:30

„Magabiztosan nyertük meg ezt a mérkőzést”

A női labdarúgó NB I., 5. fordulójában győzött a Diósgyőri VTK az ETO FC Győr játékosai ellen.

Fotó: Ádám János

Diósgyőri VTK – ETO FC Győr 5-0 (3-0)

Diósgyőr, 200 néző. V.: Urbán.

Diósgyőri VTK: Schildkraut – Balázs (Sandu, 57.), Nagy F., Nefrou, Boros – Palama – Vachter, Oláh, Voila (Kongouli, 57.), Barker – Bradic (Kerékgyártó, 86.). Vezetőedző: Fórizs Sándor.

ETO FC Győr: Bokros – Fleck, Pacsuta, Maráz – Öreg, Vida, Feketevíziová (Romanoczki, 79.), Kránicz – Horváth (Gaál, 65.), Bódai, Zsédely (Tillinger, 65.). Vezetőedző: Kulcsár Zsolt.

Gólszerző: Barker (2), Bradic (2), Oláh.

Fórizs Sándor: – Úgy alakult ez a mérkőzés, ahogyan elterveztük, a lányok jól játszottak. Több helyzetet is kihagytunk, de ne legyünk elégedetlenek. Sok gólt rúgtunk, aminek a szurkolók örültek, magabiztosan nyertük meg ezt a mérkőzést.

Kulcsár Zsolt: – Sajnos, követtünk el védekezésben több egyéni hibát. Mindkét félidőben a DVTK fölényben futballozott, megérdemelt gólokat szerzett és megérdemelt győzelmet aratott. Szerettünk volna többet mutatni támadásban, de ezt az ellenfelünk nem engedte, csak két kapura lövésünk volt.

(A borítóképen: A Diósgyőri VTK női labdarúgócsapata (piros mezben) kedd este gólzáporos győzelmet aratott)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!