NB III.

2020.09.27. 21:15

„Helyzetkihasználásunk egyenlő volt a nullával, viszont ellenfelünk egy helyzetből három gólt szerzett”

A labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 11. fordulóját játszották vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Fotó: Bujdos Tibor

Mezőkövesd Zsóry FC tartalék – Debreceni VSC tartalék 1-1 (0-0)

Mezőkövesd, 100 néző. V.: Takács.

Mezőkövesd Zsóry FC tartalék: Fedinisinec – Seres (Kerékgyártó), Sike, Baranyi, Bencze, Tóth D., Juhász (Lekli), Horváth, Kovács D., Porkoláb (Sebe), Laczkó. Edző: Elek Norbert.

DVSC tartalék: Ecsegi – Jankelic (Maruscsák), Bene (Simon), Kovács R., Tordai, Sárosi, Szabó Á., Talpalló (Kobály), Juhász, Gellén, Füzfői. Edző: Szatmári Csaba.

G.: Laczkó, ill. Tordai.

Jók: Sike, Laczkó, Horváth, Tóth D., ill. senki.

Elek Norbert: – Jól játszottunk, mindenki keményen küzdött, a helyzetek alapján győznünk kellett volna. Gratulálok a csapatnak, remélem most már elhisszük, hogy képesek vagyunk pontokat szerezni.

Szatmári Csaba: – Az elmúlt fordulókhoz képest kicsit gyengébb napot fogtunk ki. Győzelmet nem érdemeltünk volna, de az utolsó 15-20 percben feljavult a játékunk, több lehetőségünk volt, és legalább el tudtuk hozni az egy pontot.


Salgótarjáni BTC – Termálfürdő Tiszaújváros 1-2 (0-2)

Salgótarján, 300 néző. V.: Leél-Őssy.

Salgótarján: Puporka – Hegedűs, Nemes, Sárközi (Simó), Tarlósi M., Tarlósi P., Szabó T. (Bata), Illés, Szeles, Boros, Gazdag. Edző: Rubint Richard.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Burics (Kulcsár), Vincze, Kristófi (Benke), Gelsi, Pap, Bussy (Tóth S.), Csernák, Lőrincz, Tóth M., Bene. Edző: Gerliczki Máté.

G.: Tarlósi M., ill. Bene, Pap.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Rubint Richard: – Nem volt kellő tűz és elképzelés a csapatban, ezért nem érdemeltünk pontot. Az ellenfélnél volt a nagyobb akarás, gratulálok nekik.

Gerliczki Máté: – Partnerek a játékosok abban, amit kitalálunk és ez szép sikerre jogosít a jövőben. A mai is egy ilyen szép siker volt, csak rajtunk múlt, hogy nem lett egy lényegesen simább mérkőzés, nagyon sok helyzetünk maradt ki. Gratulálok minden futballistámnak és kollégámnak ehhez a győzelemhez.


Tiszafüredi VSE – Sajóbábonyi VSE 3-1 (2-0)

Tiszafüred, 200 néző. V.: Gál.

Tiszafüred: Sándor – Háda, Gajda, Barzsó, Kalóz, Csiki (Haász), Kalmár, Szövetes, Tóth N. (Tóth T.), Barna (Kapitár), Mészáros. Edző: Tóth Tibor.

Sajóbábonyi VSE: Poór – Dáné (Borai), Marczis, Faggyas, Molnár M., Titkó, Varga (Tóth I.), Balogh D., Mezőssy, Lakatos, Pataki (Boda). Edző: Vígh Ferenc.

G.: Kalmár (2), Tóth N., ill. Faggyas.

Jók: Kalmár, Barzsó, Mészáros, Sándor, ill. senki.

Tóth Tibor: – Értékes három pontot szereztünk.

Vígh Ferenc: – Helyzetkihasználásunk egyenlő volt a nullával, viszont ellenfelünk egy helyzetből három gólt szerzett. Mély gödörben vagyunk, amit magunknak ástunk, megpróbálunk a jövő héttől pontokat gyűjteni.


Putnok FC – Gyöngyösi AK 3-0 (1-0)

Putnok, 200 néző. V.: Horváth.

Putnok FC: Pápai – Gubacsi, Horváth Cs., Sramkó (Kréti), Mertse, Zimányi, Madarász (Pataki), Csirszki, Mahalek, Budaházi, Ádám (Stefán). Edző: Fehér Balázs.

Gyöngyös: Szalay – Gaal, Bartha, Földi, Gohér, Márkus (Májer), Pölöskei, Eichenvalder, Bartusz, Tarnai (Molnár), Csillik (Botos). Edző: Simon Antal.

G.: Sramkó, Ádám, Pataki (11-esből).

Jók: Gubacsi, Zimányi, Csirszki, Mahalek, Ádám, ill. Gaal, Gohér.

Fehér Balázs: – A játékunkon érződött a hosszú kényszerszünet, de akaratban mindenképp felülkerekedtünk ellenfelünkön. A második félidő elején egy kicsit nyomás alá kerültünk, de ettől függetlenül sikerült magabiztos győzelmet aratnunk.

Simon Antal: – Az első gól előtt fault volt, sajnos nem tudtunk egyenlíteni, a második félidőben kinyíltunk és megkontráztak minket ez megbosszulta magát.


BVSC-Zugló – Diósgyőri VTK tartalék 3-2 (2-1)

Budapest, 200 néző. V.: Juhász.

BVSC-Zugló: Horváth – Májer, Balogh B., Tóth, Hrepka (Kelemen), Murai, Pintér, Schrammel, Simon, Balogh M., Fisli (Bartos). Edző: Szabó Zoltán.

Diósgyőri VTK tartalék: Bukrán – Ivánka, Zsemlye, Makrai, Zsiga (Sipos), Korbély (Csávás), Farkas, Polgár, Orosz, Lehóczki (Schildkraut), Karika. Edző: Zsivóczky-Pandel Gyula.

G.: Murai, Schrammel, Balogh M., ill. Zsemlye, Makrai (11-esből).

Jók: senki, ill. Zsemlye, Polgár.

Szabó Zoltán: – Természetesen örülünk a győzelemnek. A kezdőcsapatunkat több helyen is meg kellett változtatni a hiányzó játékosok miatt, így nem tudtunk azt játszani, amit korábban elterveztünk, de ennek ellenére sikerült a győzelem. Fontos három pontos szereztünk. Sok sikert kívánok a Diósgyőrnek!

Zsivóczky-Pandel Gyula: – Gyorsan kaptunk gólt a mérkőzés elején, ettől függetlenül nem esett össze a játékunk. Domináltunk és sikerült a félidő közepén egalizálni az eredményt. Aztán egy visszapasszolt labdát követően ellenfelünk ismét vezetést szerzett. A második félidőben magas presszinget alkalmaztunk, ennek ellenére egyéni figyelmetlenségből ellenfelünk két gólosra növelte az előnyét. Innentől teljesen beszorítottuk a hazaiakat. Büntetőből szépítettünk, végig nyomás alatt tartottuk a BVSC kapuját, kapufát rúgtunk, de nem sikerült egyenlítenünk. A bajnokság során sokadik egyéni hibából kaptunk ismételten gólt, és sokadik ilyen jellegű mérkőzésünket játsszuk. A hozzáállással és a második félidei játékkal az egyéni hibák ellenére elégedett voltam.


Tállya KSE – Füzesgyarmati SK 0-0

Tállya, 200 néző. V.: Kulcsár.

Tállya KSE: Tarr – Tóth Sz. (Ondó), Rubish (Tóth L.), Fazekas, Nyitrai, Huszti (Kelemen), Ohár, Fenyőfalvi, Bihari, Bocsi, Jano. Edző: Uray Attila.

Füzesgyarmat: Fildan – Raducu (Sundas), Szabó R., Kis (Balogh), Achim Á. (Árvai), Vajda, Popescu, Achim S., Lippai, Ramos, Hussein. Edző: Csillag László.

Jók: Rubish, Bihari, Bocsi, Huszti, ill. Lippai, Sundas, Ramos, Hussein.

Uray Attila: – Kiegyenlített mérkőzésen bármelyik csapat eldönthette volna a találkozót. Úgy érzem, szabályos gólunktól fosztott meg a játékvezető és ezért még sárga lapot is kaptunk.

Boros Tibor, csapatvezető: – Mindkét oldalon voltak vitatott szituációk, de azt csak a visszajátszás után tudjuk, kinek a kárára történt tévedés. Több lehetőségünk is adódott, csak magunkat okolhatjuk hogy itt hagytunk két pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!