Mezőkövesd Zsóry FC

2020.09.30. 10:00

Cseri az öt közé került

Játékot hirdetett a múlt hét csütörtökének estéjén a dél-borsodiak klubelnöke.

Kolodzey Tamás

Forrás: ÉM

A Bayern München – Sevilla Szuperkupa-döntőjére készülve mintegy harminc ember kapott sms-t Tállai Andrástól, a Mezőkövesd Zsóry FC NB I.-es labdarúgócsapatát tulajdonló Mezőkövesdi SE elnökétől. Volt, akit már a helyszínen ért az üzenet, mások a televízió képernyője előtt ülve észlelték a „pittyegést”.

Öten jól tippeltek

A futball szeretetéről messze földön híres sportvezető elektronikus sorai így szóltak: „Találós kérdés a szurkolóinknak, a focistáinknak, a stábunk tagjainak, a dolgozóinknak, a szponzorainknak és mérkőzéseinkről tudósító újságíróknak: mi az, amiben a Zsóry FC megelőzi a Bayern Münchent és még a BL-be igyekvő Ferencvárosi TC-t is? Aki megfejti, jegyet kap tőlem a másnapi, Puskás Akadémia FC – Mezőkövesd élvonalbeli bajnoki találkozóra.”

A tippek záporoztak az elnök telefonjára. Tállai András pedig még az éjszaka eredményt hirdetett:

– A helyes válasz az volt, hogy a Zsóry előbb játszott kupadöntőt a csodálatos Puskás Arénában, mint a kiváló Bayern vagy akár az itthoni, most legnagyobb ásznak számító FTC. Csak öt jó megfejtés érkezett, és külön örömömre szolgált, hogy köztük volt Cseri Tamás, élvonalbeli csapatunk kiváló, már a válogatott mezét is magára öltött középpályása.

Az „ügy” pikantériája, hogy az elnöknek nem kellett belépőt adnia a labdarúgónak, hiszen a sárga-kékek játékmestere hivatalból futott ki a zöld gyepre a Pancho Arénában, lévén kezdő volt Felcsúton.

(A borítóképen: Cseri Tamás [sárga-kékben] helyes választ adott az elnök találós kérdésére)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!